maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kevät toi tapetoijan

Bongasin pari viikkoa sitten kivan alen suosikki tapettiliikkeessämme Laura Ashleyllä ja tilata paukautin muutaman, maltillisen määrän tätä tapettia. Eilen sain pienen, ikuisuudelta tuntuneen tapetointiprojektini valmiiksi ja äsken kävin siivoamassa sotkut ja räpsimässä tuoreet kuvat tämänhetkisestä tilanteesta.

Kiva fiilis, että sain vielä ennen kevään pihahommiin siirtymistä tehtyä tämän pienen tilan tapetoinnin. Lattianmaalaus, nuo karmeat sähköjohtohässäkät takaisin ja listojen putsaus sekä maalaus niin on kotimme jälleen yhtä tilaa valmiimpana. Remontointia odottavia huoneitahan on vielä kaksi ja puoli jäljellä ja ne ovat tämän pienen käytävänpätkän ja tätä seuraavan, hieman pidemmän käytävän varrella, joka tästä kyseisestä tilasta näkyykin edessä päin.

Mitäs olette mieltä, valitaanko seuraavan käytävätilan tapetiksi tätä samaa vai jotain muuta? Olen jo alkanut mielessäni pohtia, että meneekö yleisilme sekavaksi jos valkkaan taas jonkun toisenlaisen tapetin vai olisiko sama tapetti käytävissä parempi? Rappukäytävä on tavallaan samaa käytävää tänne yläkertaan ja siellähän on aivan eri tapettia. Tykkään kyllä, että jokaisessa tilassa on erinäköistä..hmmm...onneksi päätöksen teolla ei ole kiire, koska todennäköisesti päästään tuonne käytävälle vasta ensi talvena :)


Eikös meillä olekin "Suomen kaunein" ovistoppari ;)
 
Leppoisaa pääsiäisviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää uusi tapetti :) Mikä muuten mahtaa olla tuo teidän olohuoneen vihreä tapetti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tikkis! :) Jospa mulla olisi pian laittaa valmiista tilasta kuvia - jumahti hommat paikoilleen kun sain tapetin seinille :D Olohuoneen tapetti on myöskin Laura Ashleyn ja nimeltään Summer palace ja sävy on eau de nil. Sitä näkyy olevan edelleen myynnissä.

      Poista

Kiva kun jätit kommentin!