keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Minusta tuli yrittäjä


Pitkä matka on kuljettu "Puutarhasta päivää"-jälkeen. Syksyllä 2014 tein mielessäni päätöksen joka muutti elämäni täysin. Ja samalla myös perheeni. Kaiken.

Monta tuntia kirjottamista, kymmeniä puheluita ja sähköpostien vaihtoa. Rakennushommia siihen päälle. Loppu kesästä 2015 kaikki alkoi olla valmista. Elokuun 1.päivä minusta tuli virallisesti yrittäjä! Le Petit Kammar- niminen yritykseni heräsi eloon kotileipomona ja syyskuun alussa vielä sisustusputiikkina pihapiirissämme olevaan rakennukseen. Unelmien täyttymys, haave ja se tunne, että vihdoin olen löytänyt sen työn mitä haluan tehdä koko sydämestäni.

Blogi sai siitä kaikesta kärsiä ja sen päivittäminen on viivästynyt. Ja kun se tarpeeksi viivästyy niin aloittaminen on entistä vaikeampaa. Nyt kuitenkin päätin rohkaistua (jälleen kerran..heh!) Tuntuu kyllä hyvältä kirjoittaa pitkästä aikaa!


Toivottavasti löydätte minut täältä jatkossakin,
pidän blogiani nyt osittain myös yritykseni käytössä joten postauksia voi tulla milloin mistäkin aiheesta :)

Kirpsakkaa keskiviikkoa!

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalle! Paljon onnea! Toivottaapi Kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaija! Pian puoli vuotta yrittäjyyttä takana, tämä on mahtavaa! :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon ja kaikkea hyvää yrittäjyyden tiellesi! Mukavaa kuulla että 'olet olemassa edelleen'. Aina välillä olen piipahtanut kurkkaamassa mitä sinulle mahtaa kuulua -kovasti ilahdutti, että täältä nyt löytyi elonmerkki. Terveisin Keekeläinen

  VastaaPoista
 3. Onnea! Ihana kun löytää sen mitä on aina halunnut tehdä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 4. Aika lähellä olette, ja vasta nyt tällaiseen törmäsin! Mun pitää kyllä joku päiväretki tehdä sinne päin, ihanalle näyttää tuo sinun pikkuputiikkisi!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea. Onko yritttäjyys vienyt pois blogimaailmasta?

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!