tiistai 6. marraskuuta 2007

Joulu, joulu tule jo!

Ei viime joulun odotus ollut näin piinaavaa, joulukoristelaatikko syyhyttää sormiani tuossa kaapin oven takana. Ystävän kanssa naurettiin tänään puhelimessa että molemmilla on sama ongelma. Ei kuitenkaan yksinkertaisesti kehtaa koristella vielä kotia jouluiseksi. Onnekseni voin muistella miten olen aikaisempina vuosina kihissyt siitä kuinka jotkut laittavat jouluvaloja jo lokakuun lopulla. Itsehän en kuulu siis tähän ihmiskategoriaan.Päätimme ystäväni kanssa yhteistuumin pitää "Joulusta pimahtaneiden" pikkujoulut ja leipoa ja kokata itsemme niin sanotusti hengiltä. Menuun täytyy siis sisällyttää pipareista porkkanalaatikkoon, että saamme tarvitsemaamme tyydytystä varsinaisesta joulusta. Pidämme tästä tilaisuudesta lähempänä palaveria ja suunnittelemme mitä aiomme itsellemme tarjota. Kaivelin jo metrin korkuiset joululeivonnais- ja ruokaohjeistot esille ja suunnittelin toteuttavani niistä joka toisen :) Mutkun ja mutkun...ne näyttävät kuvissa niin herkullisilta.

Seuraavana vapaapäivänäni ajattelin ommella hieman joulukoristeita; ainakin tahdon sellaiset piiiitkät joulusukat jonne voi rakkaalleen piilottaa ihania yllätyksiä. Ehkä teen myös meidän pojille omat...

Joululahjoja on kiva hankkia läheisille. Aloitan sopivien lahjojen etsimisen jo syksyllä, koska niin valitettavaa kuin se onkin, ihmisistä tulee joulun alla sekopäisiä ja itse en tahdo tulla sellaiseksi. Siispä lahjat ajoissa pukinkonttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!