lauantai 19. tammikuuta 2008

Tilkkutäkki

En tiedä milloin ja miten se minuun iski. Enkä oikein koskaan "ymmärtänyt" sitä, se pääsi vain yllättämään minut, aivan nurkan takaa. Tilkkutäkki. Äitini on puhunut jo vuosia omasta tilkkutäkkiprojektistaan joka edelleen sinnittelee elossa äidin aatoksissa. Itse olin sitä mieltä että höpsistä, ei ole aikaa sellaiselle vaikka tilkkuja olikin pilvin pimein. Ehkä äti saa aloitettua oman täkkinsä vielä jonain päivänä...

En uskonut että minulle kävisi näin, mutta kuinkas ollakaan; tilkkutäkki haave on iskenyt minuunkin. Siirtyikö se äidin kautta, sitä en tunnusta, mutta kai se on ruettava tilkkujen leikkelyyn ja mallin suunnitteluun. Ei kai siinä muu auta :)


Joko sinä olet ommellut oman tilkkupeittosi?

3 kommenttia:

 1. Hei vaan!
  Eksyin sattumalta tänne, ihanan pinkit sivut sinulla.
  Olen itse tehnyt tuon saman ohjeen mukaan vauvan tilkkutäkin lahjaksi kummitytölleni viime keväänä. Blogissani on siitä kuvia jossain viime kevään kirjoituksissa samoin sivujeni Flickr:ssa.
  Tilkkutäkit ovat ihania ja itse tykkään tehdä niitä.
  Ja tuo kirja on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niina! Kirja on kyllä ihastuttava. Ajatuksenani olisi tehdä tuolla tikkupeiton ohjeella isompi torkkupeitto jonne itse mahtuisin kääriytymään :) Täytyypäs käydä ihastelemassa blogiasi ja vakoilemassa tilkkutäkkiäsi.

  VastaaPoista
 3. Hei=)
  Tilkkutäkki...tuo on alkanut kiinnostaa niin paljon,että etsin tietoakin asiasta..siten löysin sinun sivuillesi=)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!