sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Maalla

Ihana talvilomani alkoi eilen. On melkoisen vaikeaa käsittää että töihin ei tarvitse aamulla herätä. Huomenna en ehkä enää sitä ihmettele, koska luulen että viikonlopun jälkeen osaan laittaa lomavaihteen päälle, koska töihin ei edelleenkään tarvitse mennä :) Jännää oli se että viime kesän lomista on jo rutkasti aikaa ja oloni ei missään vaiheessa ole tuntunut mitenkään erityisen uupuneelta tai lomaa tarvitsevalle. Nyt luulen saavani lomasta irti kaiken koska en ole lainkaan väsynyt!

Lähdettiin tänään sunnunt
ai ajelulle maalle avopuolisoni vanhempien luokse. Miten mukava sinne olikaan mennä pitkästä aikaa! Otettiin koriin leipomiani pullia ja suuren suuri kimppu keltaisia tulppaaneja viemisiksi. He ovat niin ihania ihmisiä, olen onnellinen että he kuuluvat elämääni.

Lastattiiin auto kumisaappailla ja villasukilla ja lähdettiin huris
telemaan kohti maaseudun rauhaa. Pojat katselivat ikkunoista vuorotellen ja kumma kyllä ne tunnistivat minne oltiin matkalla :) Perille päästyä pöydässä odotti juuri valmistunut ruoka; lihapullia! Mussutettiin masut täyteen ihanaisia pulleroita, olipa herkkua! Ulkona oli kaunis ja aurinkoinen sää, täydellistä.

3 kommenttia:

  1. Taivaanrannanmaalari: Niin teen! Kauniit, aurinkoiset päivät siivittävät minut leppoisaan loman viettoon:)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!