tiistai 1. huhtikuuta 2008

Matto asiaa


Minua kiukuttaa meidän olohuoneen matto. Se on liian tumma kesäksi ja tahtoisin siihen vaaleamman tilalle. Olen etsinyt ja etsinyt, mutta eteeni ei ole tullut ainuttakaan mieleistä mattoa. Olenkohan liian ronkeli vai eikö mikään vedä vertoja entiselle, josta kuitenkin kovasti pidän. Olisipa matoissa nappi mistä voisi painaa ja sen värisävy muuttuisi..siinäpä olisi markkinarako jollekin :)


Tehtävien asioiden listalla oli eteisen seinien maalausta. Minäpä reippaana tyttönä kävin eilen ostamassa maalisankon ja sipaisin seiniin uuden värin. Valoistui yleisilme ja tykkään kovasti! Vaikka totuttelua se hiukan vaatiikin ja uudelleen sisustamista, jälkimmäinen ainakin on mukavaa!

11 kommenttia:

 1. Tiedän tuon matto-ongelman, sillä vuosi sitten sen samaisen ongelman kanssa tuskailin. Vasta neljäs matto oli se "oikea", joten helppoa se ei ollut roudata mattoja ees sun taas postiin ja kauppoihin... Onnea sinulle paljon sen "oikean" maton etsintään :) Kyllä se vielä sieltä jostain löytyy, usko pois :)

  VastaaPoista
 2. Minä rakastan vanhoja räsymattoja, mutta olkkariin niitä en toistaiseksi ole laittanut. Tästä johtuen on minulla aina haku päällä olohuoneen maton suhteen:) Jonain päivänä löydän sen oikean... Niin varmasti sinäkin!

  Mari

  VastaaPoista
 3. Emmi: Taidan sotkea jopa mieheni tähän tuskailuun mukaan ja lähdetään yhdessä hakemaan mattoja testattavaksi :)

  Mari: Minäkin rakastan räsymattoja ylikaiken! Eteisessä ja keittiössä sellaiset ovatkin, mutta en ole VIELÄ löytänyt niin isoa mattoa olohuoneeseemme. Etsinnät jatkukoon! :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on aina valkoiset puuvillamatot, jotka voi pestä isossa teollisuuskoneessa.... Matot on aika vaikea juttu!

  VastaaPoista
 5. Totta Magi! Puuvillamatto olisi ihanteellinen meidän kotiimme, koska koirulien kannalta niitä olisi ihan helpoin käsitellä. Huh, on se rankkaa tämä sisustaminen :)

  VastaaPoista
 6. Onnea maton hankintaan! Minulla sama urakka edessä tässä kevään aikana :)

  VastaaPoista
 7. Kannattaa ehdottomasti, niin se meilläkin pelasi, mies palautteli mattoja sitä mukaan kauppoihin ja postiin kun mie ne tyrmäsin, auto kun hällä silloin juuri sattui olemaan käytössä eikä miulla :) Onnea vielä etsintään :)

  VastaaPoista
 8. Mintsumaria: Onnea sinunkin mattodilemmaan, kunhan sen aika koittaa!:)
  Emmi: Montakohan matonpalautus reissua on miehelle liikaa? :D

  VastaaPoista
 9. Hihii, kolme tämä miun avokkini kesti, mutta neljäs olisi taatusti ollut jo liikaa. Hänen mielestään jo vaihtoehto ykkönen oli vallan hyvä, mutta mie pidin pääni ja se kannatti :) Siitä on jo vuosi kun tuo nykyisen hommasin ja vieläkin pidän siitä todella paljon :) Mistä kaikkialta ajattelit mattovalikoimaa tarkastella?

  VastaaPoista
 10. Emmi: Hmm..ainakin aluksi nämä perinteiset Isku, Asko, Masku ja Sotka on pengottava läpi. Sitten varmaankin keskityn pienemppiin liikkeisiin..Hobby Hallista olen jo kaksi mattoa tilannut..onko antaa hyviä vinkkejä? Antiikkiliikkeistä saattaisi löytyä vanhoja ja pehmoisia räsymattoja, mutta täällä päin ei oikein sellaisia liioin ole. Mistä sinä löysit mattosi?

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!