sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Little house under the boat?

Hurjaa, myytiin kämppä ennätysajassa - siis kun ottaa huomioon miten paljon täälläkin on myynnissä olevia kaksioita ja hinnat ovat mitä sattuu. Meillä kävi hyvä tuuri monessakin suhteessa; saatiin loistovälittäjä, asuntomme on nyt siinä kunnossa ja sen näköinen kuin olen sen ajatellutkin aina olevan. Nätti kuin sika pienenä :)

Välittäjämme on nuori ja tehokas, saatiin jo toisella näyttökerralla kiinnostunut ostaja joka tahtoi heti seuraavana päivänä tulla syynäämään asuntoa rauhassa, noh, kahdeksan ihmistä tätä oli sitten lopulta syynännyt. Ja jok ikinen oli ihastunut. Hyvä meille. Tarjous saatiin saman iltana ja koko rahan edestä, siis se mitä pyydettiin, jokaista senttiä myöten.

Nyt asunto alkaa olla sen näköinen kuin neljä vuotta sitten. Laatikoita nurkissa, seinät tyhjillään, ikkunoissa ei ole verhoja..ja imuri meinaa pölyttyä koska ei enää viitsi niin intoilla sen siivoamisen kanssa. Kohtahan se on nuoltava joka nurkka muutenkin..

Unelmiemme taloa ei ole vielä löytynyt, joten etsimme tohinalla väliaikaisasuntoa vuokralle. Koko ajan etsimme kuumeisesti, mutta kiirettä ei ole, kun ei tarvitse taivasalle muuttaa..
On meille sanottu että nyt ei kannata kiirehtiä, eikä ostaa ensimmäistä kallellaan olevaa hökkeliä..tottahan se on ja paljon tässä on joutunut rva.tuuliviiri/pakkosaadakaikkiheti luovimaan. Mielestäni olen onnistunut siinä aika hyvin. Kai tässä alkaa vanhaksi tulla kun ei hötkyä enää niin kuin joitakin (kuukausia sitten..) vuosia sitten :)

Jeps, mutta ilmoitelkaa tänne jos jollain on ylimääräinen maalaistalo pihapiireineen ja villiintyvine puutarhoineen niin tehdään toki kaupat :)

Jokaiselle hyvin hyvin muikeata sunnuntai iltaa ja voikaahan hyvin ensi viikko!

1 kommentti:

  1. Kyllä se oikea vielä osuu kohdalle:) Tervetuloa mun uuteen blogiin;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!