keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Lähtö lähenee

Laskettu-aika lähenee uhkaavasti, aika on mennyt kuin siivillä ja tuntuukin että vastahan niitä viivoja siitä tikusta ihmeteltiin :) Ystävät ja tuttavat ovat sanoneet että "se loppu aika menee hitaasti.." no ei kyllä mene ja vaan just toiste päin. Kiitos tämän talovanhusprojektin. Pidettiin keittiön valmistumista sellaisena rajapyykkinä että se täytyy olla valmis ennen kuin vauva syntyy. Arvioitiin että huhtikuun aikana se valmistuu, mutta pirun viimeistelytyöt kuten listoitukset, kittaukset ja viivästyneet tarvikehankinnat pitkittivät keittiötöitä tänne toukokuulle.

Nyt kuitenkin alkaa jo näyttää valmiimmalta, ei valmiilta, mutta valmiimmalta. Edelleen on listojen ja kittausten laittoa, avohyllyjen asennusta, komeroiden panelointia ja ikkunanpesua, mutta ruokaa siellä jo pystyy tekemään..niin ja leipomaan! Sitä olen odottanut, raksamiehille ostamat valmiit pullankäntyt alkaa jo kyllästyttää itse ostajaa, saati sitten niitä raksamiehiä. Toissa päivänä tein vadelma-mariannecrushmuffinsseja ja tänään pyöräytän lopuista vatuista mamman marjapiirakkaa, nams!

Tässä muutama kuva keittiöstä, joka sai sunnuntaina tavaraa niskaansa, ne etsivät vielä paikkaansa ja niitä asentamattomia avohyllyjä. Keittiössä on vanha leivinpöytä saareekkeena ja sitä on tarkoitus alkaa työstämään "jahka ehditään.." Parolan Aseman Katjan ohjeilla. Huitaisin väliaikaisesti pöydän päälle vuosia sitten ostetun Greengaten vahakangasliinan ja tuli niin mukava kotoinen tunnelma.
Jääkaappi ja pakastin tulevat seinälle josta en räpsinyt kuvaa tänne. Ne on vielä kaupan hyllyllä ja tilalla on semmoinen väliaikaiskaappi...pieni ja surkea. Kamera olisi varmaan mennyt rikki jos olisin sitä kuvannut.

Nyt jään tauolle tästä ihmemaasta ja keskityn synnytykseen lähtöön, syntyvään vauvaan, vauvanhoitoon, uuteen tulokkaaseen tutustumiseen, arjen pyörittämiseen, kastejuhlien suunnitteluun ja kaikkeen mitä tämä elämänmuutos tuo tullessaan. Jos jää aikaa ja jaksamista niin piipahdan kyllä katsomassa mitä tänne muille kuuluu! :)


Heippa ja hurjan ihanaa ja lämmintä kesää kaikille!

1 kommentti:

  1. Riuttalan koululta vastavierailulla :) Ihanan näköinen talo teillä ja jo niin paljon valmiita huoneita, hieman kateellisena täällä ihastelen! No toivottavasti minäkin pääsisin nauttimaan noita korkeista huoneista jo tämän vuoden puolella, tuo huonekorkeus tekee teidänkin tiloista aivan erityisen upeita!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!