keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Marraskuun viimeinen..

Hurjaa miten aika onkaan taas vierähtänyt. Huomenna saa avata jo ensimmäisen joulukalenterin luukun! Ja pian meidän pieni Fanni-tyttönen täyttää 1/2 vuotta! Siis puolikas vuosi jo elämää takana. Niin kuin Sanna Hemma hos Ada och Emil-blogissaan on meilläkin varsin samanlaiset joulunodotus tuntemukset. Kasa herkullisimpia leivonta-ja ruokaohjeita on vinopino keittiön pöydällä odottamassa testausta. Minusta tuntuu että meillä on luvassa varmasti sen seitsemää sorttia joulupöydässä. Ja ennen sitäkin.. En vaan pysty olemaan hössöttämättä.

Eteiseaulamme valmistuu pienin askelin, nyt taustalla huutaa hiomakone..ylihuomenna pääsemme maalaamaan lattiaa! Ja ensiviikolla tämä rouva saa jo alkaa kaivelemaan sisustushömpät esille. 


Vaikka kovasti tapetti tähän tilaan etsinkin niin lopulta päädyttiin juntisti ostamaan tapetit Kodin Terrasta. Se siitä hypetyksestä, että tilattaisiin muka jostain JuuKeista..Tapettimalli on Duron Atmosfär III  Florence ja tykkään kyllä enemmän kuin mistään aiemmista vaihtoehdoista. Sopii hyvin tyyliltään tämmöiseen vanhaan, korkea huoneiseen taloon. Lattian sävyn kanssa olen kahden vaiheilla. Joko ruskeaa tai vaaleaa harmaata, mitä on muuallakin alakerrassa..mutta toisaalta, kun eteisestä on kulku alakerran jokaiseen muuhun huoneeseen niin miksei lattia voisi olla eri värinen? Kun pinnat eivät ole missään ns. kosketuksissa toisiinsa, ainoastaan jos avaa ovet. Meikäläisen tuuliviiriluonnetta taas koetellaan..

Mukavaa 2. adventin odotusta, minä fiksuna tyttönä poltin tänään vasta 1.adventin kynttilää..:)

2 kommenttia:

  1. Onpas UPEAT nuo kattolistat! Teillä ei siis ole eteiskäytävää lainkaan vaan tuollainen ihana aula?

    VastaaPoista
  2. Jees, tässä talossa on yläkerrassa kaksi käytävää (opettajien asunnot niiden varrella; 2kpl)mutta alakerrassa kuljetaan sitten jokaiseen muuhun huoneeseen tämän aulan kautta. Kattolistat ovat kyllä mahtavat, tuovat arvokkuutta kummasti! Mieheni ja appiukkoni ovat parhaillaan maalaamassa lattiaa nyt toiseen kertaan. Arvaas että kihisen täällä evakossa, kun en pääse sitä vierestä pällistelemään :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!