torstai 16. helmikuuta 2012

Flunssa ja vihdoin edistystä

Flunssa sai minut viime yönä kiinni, mies on köhinyt ja niiskuttanut alkuviikon. Toivoin sormet ja varpaat ristissä, etten saisi koko tautia kun "raskausimetysäippä" hormoonit minussa vielä jylläävät. Ja pah..!

Eilen sain postissa tapettitalolta  nipun Enkeli-tapetin mallipaloja. Mallailtiin niitä miehen kanssa Fannin huoneen seinille ja päätettiin että se on nyt tätä. Tapettitalolta olivat laittaneen varuilta jokaista väriä kyseistä mallia (ei se kuitenkaan osaa päättää noista kolmesta..laitetaan vaan nyt kaikki menemään!) Heh! Mustana kyseinen tapetti olis aika dramaattinen, missäköhän tuollaista voisi  käyttää? Enkeleitä mustalla pohjalla..

Tältä huone näyttää siis tällä hetkellä. Se on n. 6 m pitkä ja päätyseinät n. 3 m ja molemmissa päädyissä on joko ikkunat tai ovi. Tuossa oikealla on ovi meidän makuuhuoneeseen ja sitä vastapuolella oleva seinä on ainut "ehjä". Tässä päässä mistä kuva on otettu on ovi joka menee hassuun eteiseen. Hassun siitä tekee se, että sillä ei ole minkäänlaista funktiota. Parempi nimi voisi jopa olla turhaketeinen tai jotain sinne päin  Siellä on ikkuna "rappukäytävään"( rappukäytävästä liikutaan täällä yläkerrassa eri huoneisiin) Kai silloin aikoinaan sitä tehdessä on ajateltu että luonnonvaloa täytyy myös olla?! Pitää joskus kuvata sitä tännekin, taitaa nimittäin olla niin ettei koko tilasta ole kuvan kuvaa edes otettu, just tämän turhake-tittelinsä ansiosta.

Mutta siis tytön huoneeseen palatakseni ja paskaa oloani tänne valittaen; nyt kun vihdoin päästiin edes pieni askel eteen päin niin joutuu ottamaan kaksi taakse. Tämä flunssa. Pää tuntuu (normaalia..) tyhjemmältä ja silmät porisee kuopissaan kuin kattilassa. Kurkkua kangertaa ja tiedän että huomenna alkaa se niistäminen sitten ihan toen teolla..Ja mikä ajoitus tässäkin, saatiin Serlalta tänään paketti joka oli täynnä papereita. Nenäpapereita, niin kuin meillä on tapana sanoa.

Palaan huone-projektiin sen edistyessä, kuvien kera..!


Touhua torstai-iltapäivään ja pysykäähän terveinä!

2 kommenttia:

  1. Tyttö saa taatusti ihanan huoneen! Meillä on kans noita turhake välitiloja aika paljon, helppo aina neuvoo esim. hakemaan joku tavara "se on siellä opettajan asunnon välieteisen eteisessä" :)

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Sanna; Tässä on nyt sairastaessa aikaa "sisutella" jo huonetta :) Tilasin just vinonpinon kangasnäytteitä verhoja varten. Oon ihan intona huoneprojektista,kun sain mieheni "huijattua" tekemään tuota prokkista sillä verukkeella että laitetaan pimu sitten nukkumaan omaan kammariinsa. Hyvin toimi ;)

    Kiitos!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!