keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Merkki se on joka maksaa

Tine K:oota on nyt näkynyt kaikkialla. Merkin takana oleva Tina Kjeldsen on lapsesta lähtien tykännyt sisustamisesta ja ajan saatossa sisustamisesta on tullut hänen ammattinsa. Ihana tarina jonka voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

Toisinaan tuntuu että sisutustrendeissä kuluttajaa kustaan silmään.. ja varmasti monessa muussakin elämänkategoriassa, mutta ne on sitten erikseen puitavia asioita ne. Yhteenvetona varmasti toimii että hullu ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa..
Kuva Tine K Home, koko M( D 45cm ja H 38cm) Samaa kokoa Terran korin kanssa..Hinta 24e.

Köyhän miehen tiinekoo kori löytyi Kodin Terrasta hintaan 9,95e ja nimellä "sadonkorjuukori". Ostin jokunen aika sitten vain yhden sillä ajatuksella että pitäisinkö siitä. Kivahan se on ja säilöö paljon "satoa". Täkkejä lähinnä olohuoneessamme, mutta taidanpa ostaa tytön leluille vielä yhden..ja kolmannen odottelemaan vaikka eteiseen satoaan.


PS. Vielä puhdisttevana kaksi piiiiirun pitkää listaa, otin toissa iltana kuvia "työpisteestäni" ja en ollut tyytyväinen niiden laatuun joten uudestaan kohta puoliin kameran varteen ja siitä samalla sitten tämän illan urakkaan;  aion puhdistaa yhden listan ja perjantaina viimeisen. Laskin että parissa tunnissa on 4m listaa siivottu..ei järin huima vauhti, mutta mitäs ovat niin umpeen maalattuja.

PPS. Soittivat eilen Tapettitalolta ja tapettimme ovat tänään lähteneet sieltä meille päin..oujee.

2 kommenttia:

 1. Heipsan

  Ihana kori!! Tuo sopisi Ainonkin leluille ;)
  Jään innolla odottamaan tapettipostausta :)

  Aurinkoa loppuviikkoon.
  -sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Soiteltiin eilen mummo lapsenlikaksi niin saadaa tapiseerata rauhassa :)

   Aurinkoa sinun ja Ainon päiviin myös!

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!