torstai 22. maaliskuuta 2012

Minä sydän method

Kun remontti alkaa olla loppusuoralla on hyvä alkaa jo miettimään loppusiivousta. Tykkään siivota ja siivoaisin kotona varmaan päivästä toiseen, jos vaan ehtisin. En ole mikään Frendien Monica Geller siivoamisen suhteen, mutta tykkään että paikat ovat järjestyksessä. Pienet pölykerrokset kappien päällä eivät häiritse, kun ne muutaman kerran kuussa sieltä pyyhkii pois. Poissa silmistä, poissa mielestä sanon ma!

Koska siivoaminen on minulle kivaa puuhaa, täytyy siivousaineidenkin olla kivoja ja mieluiten vielä ekologisia. Olen menettänyt sydämeni method-sarjalle. Varsinkin tuo pyykinpesutiiviste, Peony Blossom...aaahh..pyykit tuoksuvat ehdottomasti kesälle! Kätevän pumppuannostelijan ansiosta pesupalloon on nyt entistä helpompi pumpata pesuaine, ilman korkkien avaamista. Pyykinpesuaine lupaa että vain 4 pumppausta riittää koneelliseen ja niin se tekeekin! Meillä pesuaine laitetaan pesupalloon ja joka kerta olen huvittunut siitä pienestä tipasta siellä pallon pohjalla..Tiiviste on todellakin tiivistettä!

Keittiössä puunaan pinnat Go Naked-yleispuhdistussuihkeella. Pullossa kerrotaan hauskasti, että tiedätkö miltä laattasi maistuvat? Lapsesi tietävät..:) Viittaa siis enemmän kylpyhuoneeseen, koska meidän neiti ei vielä onneksi yletä tiskiallasta lähemmäs ja tuskin keittiönlaatoitusta on moni lapsi maistellut...Suihkeessa arvostan sitä ettei sitä tarvitse huuhdella pois. Suih suih ja rättiä perään!

Lattianpesuun hankin viimeisemmäksi tuon SQUIRT + MOP:n, joka tuoksuu mantelille, aivan mahtava tuoksu! Se on tarkoitettu puulattioille ja purtelosta on helppo ruiskia ainetta suoraan lattialle sen verran kuin on tarvis. Tämä tuote lupaa, että voit jopa syödä puhdistamisen jälkeen lattialtasi. Mutta ei kuitenkaan suosittele sitä :)

Wc:ssä käytössä on tällä hetkellä vaahtosaippua sweet water, joka jättää kädet hurjan pehmoisiksi ja tuoksuu miellyttävälle! Meillä isäntäkin tykkää kovasti ja käsienpesukin tuntuu lisääntyneen. Kaunistusta puhtauden lisäksi tuovat muotokieleltään silmää miellyttävät purkit, varsinkin ne jotka väkisinkin ovat esillä.

Käsitiskiainetta on pakko hankkia seuraavaksi, sitä kun kuluu meillä melkoisesti, koska pestävänä on paistinpannua, leivinpeltejä ja koirankuppia alvariinsa...

Methodeja myy mm. Allergiakauppa josta itse olen tuotteeni ostanut. Plussaa kaupalle nopsasta toimituksesta, muistaakseni tein tilauksen edellisenä päivänä ja laatikko oli postissamme jo heti seuraavana päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!