torstai 19. huhtikuuta 2012

Bedroom on my mind...

..täytys vaan saada ote siitä PUNAISESTA LANGASTA. Ostin viikko sitten tori.fi:stä vanhan vaatekaapin, se on tulossa makuuhuoneeseemme hoitamaan lähinnä vaatesäilytystä, vähän arkivaatteita parempia. Sijainti kun on yläkerrassa ja suihkut alakerrassa niin on paaaljon viksumpaa sijoittaa alusvaatteet, yökkärit ja pieruverkkarivermeet alakertaan, josta ne on helppo heittää päälle. Viime keväänä vihasin juosta kylmässä rappukäytävässä yläkertaan hakemaan pikkuhousuja sun muita suihkun jälkeen. Tukka jäätyi matkalla patukoiksi ja oli mentävä kaksinkerroin, että sai pidettyä itsensä lämpinä pelkkä pyyhe peittona.

Mutta siihen kaappiin siis ja punaiseen lankaan. Se kaappi on EHKÄ se lanka. En tiedä vielä. Kaapille täytyisi tehdä ensin vähän ehostusta, lähinnä enää "maalausta", koska sain aikaiseksi korjata siitä jo halkeilleet kohdat, puukorjaukset.

Kovasti tekisi mieleni nähdä kaappi paikallaan, mutta  se painaa miljoonakiloa eikä sitä viitsisi kannelle edes takaisin. Varsinkaan yläkertaan, rappuset ja tiukka käännös ja lisää rappusia. Niin ja pari kymmenen sentin kynnystä, korjaan kolme kymmenen sentin kynnystä.

Sisälle täytyisi laittaa pari hyllyä, koska nyt siellä on vaan tanko henkareille.


Entisöintikurssilla laitettavana olevat tuolit olisi tarkoitus laittaa makuuhuoneeseen myös, mutta ne ei valmistu ennen syksyä..tämä huone voi olla se meidän iisakin kirkko.


Tapetteihin olen edelleen tosi tyytyväinen ja huone siistiytyi kertaheitolla. Taidan painella tästä pinterestiin etsimään ideoita makuuhuonesisustukseen. Jotenkin tää nyt tökkii ihan hirmuisesti, voi olla että pihahommat on nyt niin pinnalla ettei jaksais nyhjätä sisähommissa, edes ajatuksissaan.

Mutmut, lisä tunnelmia ja petaamattomia sänkykuvia luvassa varpilla! Koska mitään kamaa ei ole huoneeseen laitetavana ennen kuin jotain sinne (vaikka väkisin..) keksin :)

Palaamisiin, taidan kuitenkin mennä rapsuttelemaan pionipenkkiäni, sieltä ne kaikki 12 tainta taas pinnistää..! Plus märäntyneet narsissinmukulatkin..! Pitää minun aika hyvä multasormi olla että nekin lähti :D

6 kommenttia:

 1. Meillä on kans etsinnässä vanha vaatekaappi kammariin, mut kohtuuhintaisia ei tahdo löytyä :(

  Ja kyllä, pihatyöt ja risusavotat houkuttelee niin kovasti, mutta me ei anneta itselleme lupaa pihahommiin ennenkuin keittiö on saatu johonkin kuosiin! Uuuuuh..... päästään sit palkkioksi ulos kun aherrettu tarpeeks sisällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tuollaisista kaapeista saa tosiaan maksaa mansikoita; meillä on nyt 1/2v. sisällä käynyt sika hyvä mäihä ja on löytynyt kaksi kaappia! Ja nyt saavatkin kaapit riittää joksikin aikaa, vaikka ihan suht edukkaasti on molemmat irronneetkin.

   Mä jo mittailin sitä pionipenkkiäni, lähinnä koristekatteen määrää. Liekkö myyrät kantaneet omaan kotiinsa rakennustarpeiksi kun on vajunut niin reippaasti, pirulainen joutuu sitäkin ostamaan lisää. Pidän sormet ja varpaat ristissä, että saatte kyökkinne kuosiin ennen "pahimman pihasesongin" alkua :)

   Poista
 2. Tuo oratuomi on kyllä nätti tapetti! Meille tulee myös sitä makkariin, eilen kävin juuri tilaamassa :) Alunperin piti tulla tapettitalon Lukko, mutta yhteistuumin miehen kanssa päädyttiin kumminkin oratuomeen. Lukkoa sitten jonnekkin muuaalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon lähemmäs vuosi sitten käyttänyt mallipalaa Oratuomesta täällä meillä, ihan eri huoneeseen kylläkin, mutta en tykännyt siitä silloin yhtään. Ja miten se nyt näyttää niin hyvälle?! Kyllä mä oon ihan kauhee tuuliviiri..:D

   Ja näissä tapeteissa on muuten mahtavaa se, että ne sopii tilaan kuin tilaan :)Mekin muuten mallattiin Lukkoa meille just tähän makariin, mutta se oli ehkä vähän "liian kanssa".

   Poista
 3. Ihana tapetti ja tuo kaappi on mielettömän upea. Miehen veljellä taitaa olla lähes samanmoinen:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti Mari! Just lueskelin FB:n kautta sinun kauniista masustasi :)

  Kaappi oli kyllä extempore ostos, vaikka sellainen onkin aina etsinnässä. Ootas kun saan siihen vernissat pintaan niin sitten se vasta upea onkin..! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!