torstai 26. huhtikuuta 2012

Kun sisustuspaukut eivät riitä

 ..kävin kaappivanhuksen kimppuun rrrraivolla..! Ja kas, sieltähän kuoriutui oiva kaappi, eikä enää mikään vanhus. Kesken se vielä on, kun maali loppui pahimmoilleen ja saan sitä lauantaina vasta lisää. Ensi viikolla se on valmis ja sen voi viedä varatulle paikalleen..Ja siitä saadaankin oiva aasin silta jälleen makuuhuonedilemmaan. Eka huonekalu, sitten sängyn pääsee sijoilleen ja näkymät muuttuvat vihdoin edes vähän. Se riittää sitten vähäksi aikaa minulle sisustamisesta.

Ylä osaa ei ole vielä käsitelty, raja kulkee tuossa ylimmän listan kohdalla.

Tässä näkee hyvin entisen ja nykyisen eron, mutta tuo punertava on vain pohjaväriä..
Kun kaappi on valmis för riöl niin se on enempi entisen näköinen, mutta siistimpi ja HIENOMPI!


4 kommenttia:

 1. Vanhoissa kaapeissa on vaan jotain ♥ En voi vastustaa niitä :)
  Käy kurkkaamassa meidän uusin kaappi aarre melukylantalo.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtava kaappi! Ja hyvin samanlainen kuin meilläkin eteisessä! Pitääkin kuvata se tänne seuraavaksi niin päästään kunnolla vertailemaan :) Mäkin oon menettänyt sydämeni noille lahoille romuille <3 Ja nyt kun alkaa taidotkin karttua niin saan niille jopa jotain ehostustöitäkin tehtyä.

   Oon sitä mieltä että kaikki maailman vanhat huonekalut tartteis rakastavan kodin, onhan ne NIIIIIN paljon sielukkaampia kuin uudet lastulevyviritykset.

   Poista
 2. Kaunis kaappi! Sulla riittää virtaa :)) Mulla olis sata ja yksi asiaa jota pitäisi tehdä remontin rintamalla mutta kun mikään homma ei iske niin paljon että aloittaisin. Toisaalta vähän kaikki vaatisi lämpösempää säätä koska meillä voi hommia tehdä vain ulkotiloissa tai navetassa jossa on kylmempi kuin ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Mulla on kyllä välillä sellanen olo että tartteis pari lisäkättä ja jalkaa, niin paljon olis kaikkea tekemätöntä työtä :) Näkisitpä mun kaikki "työpisteet"; ulkona on kahdet kottikärryt - toisessa isänmaata, toisessa kukkapenkin katetta. Sisällä on "multausalue" jossa aina tarpeen tullen voin vaihtaa multia, laittaa siemeniä itämään tai siirrellä taimia. Ja ne pisteet on aivan räjähtäneen näköisiä! Joskus naurattaa ihan ääneen, että niinköhän saan kaiken aloittamani tehtyä loppuun :)

   Tsemppiä sulle ja intoa, joskus täytyy vaan heittää remppa romukoppaan toviksi, että saa jotain muuta aikaiseksi. Sen jälkeen se reomottikin maistuu, ehkä vähän mieluisemmalta ja ideatkin virtaa vuolaammin :)

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!