keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lämpimien kelien lisääntyminen tietää huonoa sisällä viihtymistä

Vaikka kuinka hoputan itseäni tekemään aloitetut askareet loppuun, huolella ja pieteetillä NIIIN kesän lähestymiselle ei voi laittaa jarruja. Enkä liioin tahdokaan! Antaa tulla vaan, pitäisi jo saada taimet ikkunoilta ulos. Joudun nimittäin leikkaamaan liljat ihan pian maljakkoon, koska niissä alkaa olla sellaiset nuput etteivät ne ehdi ulos tuolla menolla. Ja tein jälleen niin kuin käskettiin. "Mukuloiden istutus sisälle huhtikuussa aikaistaa kukintaa" joo-o, niin näkyy. Kohta kukkii maljakossa.

Voisin huomenna koittaa kuvailla pirttiviljelmiäni, koska tänne savon sytämmeen on luvattu sateita, on oikein oiva päivä kuvailla sisällä säkissä, siivota ja röhnöttää puutarhasuunitelmien päällä ryystäen kahvia. Sounds like a plan!

Sain eilen raahattua ulkona hyvin tuulettuneen ruhoni yläkertaan kameran kanssa ja mikäs sinne olikaan pesiytynyt. Aurinko. Siellä se paisteli petaamattomalle sängyllemme, irti retkottaville pistorasioille ja asentamatta vailla oleville lukuvaloille. Kaunis se näky oli, kun potki rasiat ja lamput sängyn alle :)

Ja hei, tervetuloa uusille lukijoille! Kiva kun teitä tänne tupsahtelee, olette tärkeitä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!