sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Maalauspäivän saldo

 
 
Tästä on hyvä jatkaa!

4 kommenttia:

 1. Musta ei olis koskaan maalaajaks! :D Saattas mennä hermo .... se on tavallaan aika hankalaa hommaa.

  Liityin muuten lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anette! Ja tervetuloa lukijaksi! :) Maalaus on kivaa puuhaa, siinä näkee heti omien kätöstensä jäljen ja valmistuva projekti palkitsee tekijänsä. Näissä lattianmaalaushommissa on se ikävä puoli, että maalauskertoja voi joutua tekemään useita :/ mikä hidastaa tämmöistä hätähousua kuin minä :) eli vielä sama maalaus ehkä kerran tai kaksi niin ollaan jo melkein lähellä valmista.

   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Hei! Kävin ensimmäistä kertaa täällä ja päätin jättää merkin käynnistäni :) Vanhassa kansakoulussa asuminen kuulostaa mielenkiintoiselta. Löytyykö teidän kodista paljon vanhoja kouluun liittyviä tavaroita ja huonekaluja?

  VastaaPoista
 3. Heips Vuodenaikatalolle! Ja kiva kun päätit jättää merkinnän käynnistäsi :) Vanhassa koulussa asuminen on tosiaan mielenkiintoista, mittasuhteet ensinnäkin ovat ihan toista kuin missään muualla! Harmiksemme emme olleet ensimmäisiä omistajia täällä, koulun loputtua v. -67 jolloin suurin osa koulun tavaroista ja huonekaluista oli myyty/huutokaupattu. Onneakin oli ripaus, koska tänne oli jäänyt mm. pulpetti (samanlainen kuin blogisi postauksessa 28.1 - ekassa kuvassa) Vintiltä ollaan löydetty opettajille kuuluvaa arviointimateriaalia ja kirjoja. Myös sen ajan sanomalehtiä ja muita lehtiä on löytynyt sieltä sun täältä. Ollaan onnellisia, kun kodillamme on menneisyys ja siitä on jäänyt erilaisia merkkejä tänne, se luo ihan omanlaista fiilistä asumiseen :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!