maanantai 10. helmikuuta 2014

Kun minä eteiseen maton maalasin

Järjestyi yksi lapsiperheen siivousprobleemista sillä kertaa!

Sunnuntai oli tomera päivä. Sain vihdoinkin maalattua eteisenlattiaan kauan haaveilemani ruudutuksen. Intoa puhkuen ryhdyin teippailemaan lattiaan suurpiirteisesti sopivan kokoisia neliötä.

Mies tuli hetken päästä kurkkaamaan oven raosta edistymistäni ja huikkasi samalla, että "et sitten teekkään niistä semmosia vinoneliöitä..?" No joo o..semmoisia olin tekemässä, mutta pään ja käden yhteistyö ei siinä kohtaan pelannut toivotulla tavalla ja olin teippaillut lattiaan neliöitä peräkkäin! On se hyvä kun on nuo lisäaivot, kun ei omat näytä pelaavan! Haha! :D

Ja ei kun repimään teipit lattiasta. Hetken piti laskelmoida, miettiä ja etsiä mallikuvaa ennen kuin homma niin sanotusti aukesi (..vähän rankempaa huumoria..) Mutta alkoihan se aivo vetristyä ja oikeannäköistä teippailua alkoi lattiaan viimein syntyä.

Illalla maalasin ruudut ja tuskalla ja hiellä mitatut ja pätkityt teipit revittiin pois. Ja komiahan siitä tuli! Matto jota ei koskaan tarvitse kantaa ulos tampattavaksi. Matto jonka voi pyyhkäistä puhtaaksi ja se näyttää jälleen kuin uudelta.


Seuraavassa jaksossa näemmekin sitten lipaston uuden ilmeen! Pysykäähän mukana :)
 
Iloa alkavaan viikkoon!

12 kommenttia:

 1. Hieno! Kyllä teille tulee hieno eteinen :) Mä voisin reenata noita ruutuja ja maalata niitä vessan lattiaan, mulle on tuo teippaaminen niin hankalaa... haaveilin meidän koko eteisen (2,5x17m) ruuduttamisesta, pitäis kyllä tehdä hyvin pienissä pätkissä meikäläisen teippaushermoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Oon kyllä ihan pähkinöinä tuon eteisen kanssa! Siitä tosiaan tulee hieno ;) Ja suosittelen sydänjuuriani myöten reenaamaan jollain pienellä alueella ensin..tuossa oli jo aivonystyröille ärsykettä kerrakseen :D Ihan alun perinhän suunnittelin tuota ruudutusta eteisaulaamme joka on ainakin kymmenen kertaa isompi kuin tuo posrtuan tilkku! Olis siinä duunissa voinut pää levitä teippirullineen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katariinallekin! Ootahhan kun näet lopullisen luukin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti Katja! Tunnustan, että oon mennyt nyt eilen ja tänä aamuna ensimmäisenä herättyäni kurkkaamaan tuota lattiaa..on se vaan itsestäkin niin hieno! :)

   Poista
 4. SIIIS WAAAAAAU :D olen ihan kade, sillä olen aina unelmoinut tuollaisesta lattiamatosta, jos olis puulattia. Todella taitavan näköistä jälkeä, silmä lepää.
  Teidän remppa on muutenkin niin hienosti edistynyt, olette kyllä aika tehopaketti pienistä lapsista huolimatta. :)

  Ensi jaksoa odotellen, Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eihän se ihan tarkkaa syynäämistä kestä, jälki ei oo niin täydellinen mutta minusta se on semmosena just hyvä! Sanoin miehellekin että en taida maalata sitä edes toistamiseen vaan annan olla tuollaisenaan (tummemman alta paistaa sieltä täältä vaaleaa..)

   Kiva, jos remontti näyttää edistyneen sinne ruudun toiselle puolelle :) Hitaasti ja kohta kerrallaan täällä edetään. Niin ja budjetin! Onneksi suurin osa "sisustuspuolesta" on jo hankittu, se osa kun yleensä haukkaa aika ison siivun budjetistä..niin ja sähkömiestä pitää vielä käyttää. Se viekin sitten loput sentit taskuista pölyttymästä :D

   Poista
 5. Upea lattiaruudutus! Vähän kun jaksaa nähdä vaivaa, niin tulos on näyttävä ja toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vähän" on kyllä liian kevyt ilmaisu, tein toisen ruudutuksen tämän tuulikapin yläpuolella olevaan pieneen aulaan ja ihan samanlaiset tuskat oli sitä tehdessä :D

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!