perjantai 17. lokakuuta 2014

Nukkumatin hiekassa on tainnut seokset muuttua..?


Mikähän siinä on, että aivot alkaa raksuttaa silloin kun painat pääsi tyynyyn ja huokaiset. Lakanat on suorassa ja tyyny hyvin. Lasket muutaman lampaan ja huomaatkin samassa jo miettiväsi dinosaurusten sukupuuttoon ajaneita syitä ja seurauksia. Niin kävi taas viime yönä (tällä kertaa ei dinoja), vakaa aatos painaa se pää siihen tyynyyn klo 22 ja kympit päälle. Lampaiden laskut..taisin jopa päästä 17:sta  ja kas, mihinkä saan mahdutettua huomenna (tänään) kaikki kirppiskamat siitä huoneesta mitä aletaan viikonloppuna rempata. Joo, siinä on se komero..niin siinä samassa huoneessa..komero,komero..siitä komerosta tulis kyllä tosi kiva pikkuvessa yläkertaan. Sinne mahtuu just pieni wcpytty ja pieni käsienpesuallas..siitä tulis kyllä hieno. Tapettiakaan ei menis kuin ehkä yks rulla..Yläkerran makuuhuoneet muuten pitää imuroida..kärpäsiä ón nyt jostain syystä herännyt ja delannut ihmeellisiin pakkoihin.. Ääh, pakko taas jatkaa niistä lampaista mihin jäin..18, 19, 20...lampaanvillaa, siitä tulis niin kivoja huovutusjuttuja...21,22,23,24...Huovutusvillaa täytyis muistaa kysyä naapuripitäjän lampurilta..mut siis se komero, eikun se huone...

Päätän sen viisi kertaa, että nyt saan sen sata lammasta täyteen..mutta ei, päätän keksiä parannuskeinon ebolaan vielä ennen kuin se uni lopulta tulee. Missä ne mun zetat on?! Zzzzzz?? Stressiä?

En varmaan kykene jännitykseltäni maanantaina postailemaan tänne, mutta hey! Muistakaa tulevana maanantaina SUOMEN KAUNEIN KOTI-ohjelma maikkarilla klo 20.05 ja meidän koulu siellä mukana. Mm.Telkku.comin ohjelmatiedoissa on kiva lause "Harvan kodin varustukseen kuuluu esimerkiksi oma urheilukenttä!" Niinpä! :)

Luvassa kiva talvinen HAMA-helmiaskartelu, pysykäähän kuulolla!
 
 
Tämä mystinen ja unenomainen kuva löytyi puhelimestani..
 
Hyvää ja kaunista viikonloppua, nukkukaa hyvin!

19 kommenttia:

  1. Olipas kiva löytää tänne, tulen varmasti toistekin ja maanantaina takuu varmasti töllön äärellä jännätään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että löysit tänne Johanna! Ja olet tervetullut toistekin :) Täällä alkaa jo hikikarpaloita kehitellä huomiselle. Niin jännää!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Anette, kuva on kyllä täysi mysteeri tai siis sen laatu. Kuvan olen joo ottanut, mutta en ole sitä mitenkään muokannut!? Lisää tämmösiä ylläreitä rakas samsungini :)

      Poista
  3. Onnea onnea, hyvinhän se meni! :) Teidän koti on kyllä niin kaunis <3 Tuli hyvä mieli tuomareiden kommenteista (kun ovat kuitenkin välillä niin suorasanaisia) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pepita! Tuomareiden kommentit olivat kyllä jotain aivan uskomatonta!

      Poista
  4. Paljon onnea:) Olitte ehdottamasti parhaita. Teillä on todella kauniisti laitettu koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuren kiitokset! Tulinpas Hyvälle Mielelle kommentistasi :)

      Poista
  5. Löysin tieni tänne blogiin tv-ohjelman kautta ( tai no, muutaman mutkan jälkeen :)) ja pakko oli tulla tänne kertomaan oma mielipiteeni myös :) Ansaittu voitto, kaiken tuomarihehkutuksen arvoinen. Upea, kaunis, ihana koti teillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa tänne Kirsi! Ja kiitos mielipiteestäsi :) Kuuntelin kyyneleet silmissä tuomareiden kehuja, aivan mahtavaa palautetta jo tehdystä työstämme.

      Poista
  6. oi ihanaa teillä on blogi myös!! mä niin rakastuin teidän kauniiseen ja harmoniseen kotiin, ihanat värit ja tunnelma<3 voikun itsekin osais noin hillityn kauniisti käyttää värejä..mullakun tuppaa lähtemään käpälistä noiden värien suhteen, ja vähän muutenkin ;)
    terkkuja vanhan maalaistalon omistajalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jaana! Ollaan yritetty tallentaa tänne ainakin jotain remonttimme edistymisestä - ehkä jotain ideoita myös sisustuksesta :) Värien suhteen olen itsekin ollut aikoinaan arka, mutta tämä koti kun löytyi - löytyi myös ne värit. Pitää vaan uskaltaa luottaa siihen omaan näkemykseen ja sydämeen <3

      Poista
  7. Aivan hurmaava, tunnelmallinen koti teillä!♡onnea! Tsemppiä kisan edetessä! ;)-Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Hienoa, että tunnelma välittyi. Ollaan etuoikeutettuja, kun saadaan asua tämmöisessä huushollissa :)

      Poista
  8. Olipa hienoa, että vihdoin valitsivat jatkoon jonkun vanhan ja romanttisen talon. Tähän saakka ovat aina valkanneet rumia, sieluttomia ja tyhjiä edustusasuntoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Ollaan mietitty ihan samoja juttuja kauden edetessä, harmi ettei ole tullut sellaisia WOW koteja vielä kovinkaan montaa, jota itse voisi kuvitella äänestävänsä. Vanhaakin taloa voi sisustaa ja remontoida pilalle, kun ei osata kunnioittaa sen alkuperää - aletaan vaan surutta toteuttamaan sitä IKEA-kotia ja ostetaan kaupasta koko "tyyli".

      Poista
  9. Se olikin teidän koti se ihastuttava koulu!! Tytön kanssa oltiin ihan myytyjä, niin ihana!
    Katja

    VastaaPoista
  10. Ihana koti teillä, tykkään =)

    VastaaPoista
  11. Hei. Mistä ja mikä mahtaa olla tuo teidän olohuoneen ihana tapetti?

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!