maanantai 8. joulukuuta 2014

Jännityksen multihuipennus

Tänään ratkesi Suomen kaunein koti ohjelman voittaja, Suomen kaunein koti. Me oltiin skabassa mukana alusta alkaen, ihan tänne finaaliin saakka.

Huikea melkein vuosi, tässä meni. Tammikuisesta ajatuksesta kaikki lähti liikkeelle. Ilmoittautuminen kisaan helmikuussa, lisämateriaalin lähettäminen huhtikuussa ja toukokuun lopulla valinta mukaan ohjelmaan. Heinäkuussa kuvaukset. Jatkoon pääsy lokakuussa ja toinen sija joulukuussa! Huikea ja mielenkiintoinen matka, yksi elämämme mahtavimmista kokemuksista.

Meidän koti on meille se Suomen kaunein ja teille muille se on toiseksi kaunein (sen jokaisen oman jälkeen). Mahtavaa! Kiitos kaikille äänensä meille antaneelle, loppu vuosi meneekin ihan fiiliksissä! Kiitos ja kumarrus!

17 kommenttia:

 1. Voi, oisin niin toivonut, että teidän koti olis voittanut! Ei tullut mieleenkään äänestää muuta kotia. Mutta onnittelut nyt kuitenkin toisesta sijasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pepita! Hoppee ei oo häppee, vaikka kyllähän "näin läheltä piti"-tilanne harmittaakin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Onhan tämä hyvää mainosta Pohjos-Savolle :) Osataan sitä kehä kolmosenkin ulkopuolella..!

   Poista
 3. Äänestin teidän kotianne. Kaunis oli ykköstalokin, ei mitään sitä vastaan. Silti olisin suonut voittosumman teille, nuorille, joilla elämä on vielä edessä ja rahalle enemmän käyttöä kuin tällä rouvalla - olettaisin.
  -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! Onnittelujen lomasta on tullut samaa palautetta, kyllä se raha meillekin olisi kelvannut ja aika pikaiseen oltaisiin keksitty sille montakin käyttöä :) Mutta kansa on puhunut.

   Poista
 4. Onnittelut kakkossijasta täältä Etelä-Pohjanmaalta sinne Pohjois-Savoon! Aivan upea koti teille, teitä fanitettiin sekä minä että tyttäreni (6 v.). Nyt finaalijakson jälkeen löysin tieni tänne ja kirjanmerkkeihinhän tämä blogi päätyy. :) Saanko udella, mikä on tuo aivan ihana tapetti, jota on tiedän olohuoneessa/salissa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Annap! Ja te ootte sitten virallisesti fani2 ja fani3, ykkönen löytyy omalta kylältä :) Kiva, että löysit blogiini - en ole isommin tätä mainostanut, enempi on ollut itselle sellainen päiväkirjan tapainen. Olohuoneen tapetti on kiinnostanut kymmeniä ihmisiä, se on Laura Ashleyn Summer palace eau de nil. Tykätään siitä kovasti ja vaikka se onkin tuollainen runsas, on se samalla kovin rauhallinen tausta kaikelle.

   Poista
 5. Onnea toisesta sijasta! Oli kiva, etteivät kaikki kärkikodit olleet uusia kuutiotaloja, vaan mukaan mahtui useampikin vanha talo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Me jännättiin eilen voittajaa,olin varma että voittaja on jokin kuutio!

   Poista
 6. Onnea Suomen toiseksi kauneimman tittelistä. Äänestin teidän kotia kauneimmaksi kodiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Olo on kyllä kuin voittajalla, ihania kommentteja ollaan saatu ja suitsutusta joka taholta :)

   Poista
 7. Onneksi olkoon, hieno sijoitus vaikka mielelläni olisin teidät ykkössijalle laittanut. Upea oli voittajakin, mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Niin mekin! :) Voittaja oli minusta vähän liian valmiin ja laitetun näköinen..aina pitää olla jokin kohta rempallaan ;)

   Poista
 8. Oi miten upea koti teillä onkaan, ihania kuvia! Oikein iloista ja tunnelmallista joulunaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kiva kun pistäydyit kurkkimassa blogiani. Ihanaa joulunaikaa sinullekin ja tietenkin myös perheellesi :)

   Poista
 9. Voi hyvä tavaton kuinka KAUNISTA! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!