tiistai 29. tammikuuta 2008

Huollosta huonolle tuulelle!

Voi kenkä sentään, että teki mieli kiukuta sille ompelukonehuolto-asiakaspalvelueikuulutehtäviini-tyypille. Vein koneeni singerin huoltoliikkeeseen eilen, jossa minut vastaan otti ylimielisen oloinen liikkeessä työskentelevä henkilö. En tiedä oliko mies, (HUOM! mies) vain pelkästään töissä siellä vai kuuluiko se heidän asiakaspalveluun olla ynseääkin yrmykäisempi asiakkaille. Hetken katselin seinille ja pyörittelin silmiäni että tulinkos minä nyt oikeaan paikkaan. Jos sillä koneella ei olisi ollut tällä haavaa tulen palava kiire, olisin napannut sen mukaani ja sanonut hepulle että ei tarvitse vaivautua.

Selitin liikkeessä iloissani ja tyytyväisenä että kone oli isoäitini entinen singer joka ei ollut saanut huoltoa piiiitkään aikaan ja nyt siihen todellakin olisi syytä. Heppu katseli minua pitkin nenän varttaan ja sanoi ettei tämän ikäisiä koneita enää kannattaisi korjailla...mutta noh, katsotaan nyt sitten mikä sillä on. Voi raivonpurkaus sentään, totta kai sen tyypin oli se huollettava kun asiakas niin pyytää ja asiakashan on aina oikeassa. Harmi kun en voi saada sen miehen äänensävyä tähän niin ymmärtäisitte paljon helpommin. Eikä se kone nyt NIIN vanha ole etteikö siitä vielä
kuntoon tulisi ja sehän on sentään mummini kone! Ynh, sainpas purettua kiukkuni teidänkin päiviteltäväksi.

Tosin, tämä saattaa jälleen olla niitä purkauksia joita kadun huomenna, mutta tällä hetkellä tämä potuttaa ja kunnolla :D Kuva
Gudrun sjöden

4 kommenttia:

 1. Sinulla on ihana blogi...aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos mintsumaria! Tykkään kauniista asioista :) Olen käynyt lueskelemassa sinunkin blogiasi, mukavalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 3. Voi höh,mikä mies! Kyllä ketuttaa puolestas...
  Viikonloppuja! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos myötätunnosta mimmimamma. Mutta oli se mies sentään saanut koneeni kuntoon! Nyt olen jo ommellut tilkkutäkin tilkut yhdeksi isoksi palaksi. Jihuu! Laitan kuvia kunhan ehdin :) Viikonloppuja sinullekin!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!