maanantai 4. helmikuuta 2008

Auringonsäteet

Miten kaunis ja aurinkoinen päivä. Pakkasta on juuri sopivasti ja lumi narskuu kivasta askelien tahdissa. Meidän pikkuiset koirammekin nauttivat lämpimistä auringonsäteistä nukkumalla ja tuhisten, ehkäpä ne uneksivat kesästä.


Itse nautin mitä mainiommasta säästä kaupungilla kenkäostoksilla. Kiertelin lähes kaikki liikkeet missä vähänkin oli kenkiä kaupan. Sorruin ostamaan ne epäkäytännölliset kengät vaikka etsinkin käytännöllisyyttä, lämpöä ja tarpeellisuutta. Omapa oli tietenkin häpeäni koska lähdin ale-ostoksille näin jälkijunassa. Noh, kengät ovat kuin karkit ja en kadu ostostani yhtään!

6 kommenttia:

 1. meilläkin kissa makoilee ja nauttii iltapäivän auringosta. Niin harvoin sitä saanut maistaa nyt.
  Niinpä, sanos muuta. Aina pitää etsiä jotain hyvää jaloille, että kestäisi pidemmänkin matkan kävellä. Mutta a-i-n-a sortuu tuohon 'kun ne oli niin kauniit', mitä sitä rakoista.

  VastaaPoista
 2. Totta Maria! Koirulimme latasi akkuaan auringossa, koska heti tuon kuvan ottamisen jälkeen se sinkoutui kuin raketti veljensä kimppuun! Kengät ovat kyllä ihanat, taidan nukkua yön ne jalassa..! :D
  Kiva kun löysit blogini!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Piipahdin vielä kommentoimaan ihku ihanaisesta tilkkupeitostasi. Söpö on!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Magi! Jospa saisin sen pian valmiiksi, en malta odottaa että pääsen kietoutumaan siihen :)

  VastaaPoista
 5. Onpa täkkisi kaunis! =)
  Ja koiranne suloinen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos mimmimamma! Vielä on pahasti täkki kesken,kun ei ole ehtinyt koneen ääreen :) Suloinen on koiruli vain kuin se nukkuu, muuten aikamoinen riiviö niin kuin myös veljensä joka ei päässyt tällä kertaa kuvaan vaikka onkin mahdoton linssilude! :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!