lauantai 24. toukokuuta 2008

Omakotitalohaaveita osa. 2

Hhmmmph! Soitettiin eräällä tonttikauppiaalle hänellä myytävänä olevista tonteista..Myyjä oli joutunut sairaalaan pitkäksi aikaa ja menettänyt nyt muistinsa!? Huonompi juttu rueta tonttia kauppaamaan saati sitten esittelemään, kun ei edes muista niitä laittaneensa myyntiin :(

Kurja juttu meidän kannalta, koska kyseinen seutu olisi ollut hurjan ihana paikka rakentaa oma piilopirtti.

Olemme tietenkin varautuneet vastoinkäymisiin ja ne tuskin tähän loppuvat. Mutta kuitenkin, eikö alku voisi olla helppo, kannustava ja sujuva?

Soitin isälleni eilen ja niiskutin kuinka kovasti tahdon (lue: tahdomme) omaa taloa. Onneksi isä osasi valita parhaat ja lohduttavat sanat, vaikka ne palauttivatkin rysäyksellä maan pinnalle..:) Tultiin siihen tulokseen että alamme etsimään sopivaa tonttia ja rakentaisimme sinne ajan kanssa sen talopahasenkin. Ensin pihat kuntoon sun muut kunnallistekniikat. Hmmph! Sillekin.

Kuinkahan tässä projektissa minulle hätähousulle oikein käy.

6 kommenttia:

 1. Maltti on valttia, niin kuin tiedät:) Aina olisi kuitenkin kivaa saada kaikki tänne nyt ja heti...

  Mukavaa viikonloppua;)

  Mari

  VastaaPoista
 2. Juu, haaveista tulee totta, kun niihin vaan hartaasti haaveillen luottaa...sanoo yksi unelmaansa toteuttava tunteella ajattelija ;)
  Älä siis luovuta...

  Ihanaa aurinkoista päivää,

  -s

  VastaaPoista
 3. Hitaasti hyvä tulee, kertoo täällä yksi hätähousu :)
  Ja eikö sitä hyvää kannata vähän odotella? (EI!!)

  Ei vaan, talonrakentaminen on kyllä pitkä ja aikaa vievä projekti, eikä siihen taida juuri oikotietä olla.

  VastaaPoista
 4. Mä en edes tiedä montako vuotta me ollaan etsitty sitä omaa paikkaamme! Ensin piti odottaa valmistumiset ja työnsaannit, jotta tiedettiin alue minne asetutaan. Sitten tonttien ja talojen kiertelyä eikä mikään natsannut kohdilleen! Epätoivo jo iski, kunnes ympyrä sulkeutui ja viime viikolla ostettiin mun lapuudentalo ;)

  Tsemppiä ja pitkää pinnaa! Meillä olisi lopputulos ollut varmasti ihan toinen jos olisin hätiköinyt ja ottanut vastaan ensimmäisen "ihan kivan" talon ja olen siitä nyt tyytyväinen että jaksoin odottaa.

  Tsemppiä! Asioilla on tapana järjestyä!

  VastaaPoista
 5. Olipas jännä lukea juttujasi, kun tällä ollaan hieman samoissa tunnelmissa.:) Meillä olisi jo tontti, mutta minulla on vielä opiskelut kesken ja palkan olisi hyvä juosta ennen rakentamisen aloittamista. ;)

  Mutta on tämä haaveilukin ihanaa, vaikka ihan samanlainen olen, että kaikki pitäisi saada ja mieluiten heti!;) Toivottavsti haaveesi toteutuu ja oikea tontti tulee tiellenne pian!

  Veera

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ihanista kannustusten sanoistanne!

  Otankin itselleni tehtäväksi, tontin etsintä puuhien seuraksi, kärsivällisyyden ja maltin harjoittelun :)

  Mukavaa loppuviikkoa teille jokaiselle!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!