torstai 3. heinäkuuta 2008

Kesälöytöjä ja muita päähän pistoja

Ensimmäinen loma pätkäni päättyi eilen..voi miten vaikeaa sitä onkaan taas päästä työrytmiin kiinni. Ensimmäisen tunnin ajan pyörin ympyrää, huokailin ja myhäilin. Täällä sitä taas ollaan, hikoilemassa keittiössä, ravaamassa rappuja, kantamassa ja nostelemassa. Mitään sellaista en tehnyt lomalla. Välttelin kaikkea työhön liittyvää.

Tein parina lomaviikkonani mukavia löytöjä; lähinnä kirppareilta joita koskaan ei mielestäni voi koluta liikaa! Kumpa niitä olisi vain enemmän...

Rörstrandin kulho, niin suloinen ja rempallaan
että sydämeni suli sen nähtyäni (5e)


Pilkulliset lakanat ja tyynyliinat. Ihana rouva teki niistä passelin paketin kun en tarvinnut aluslakanoita..niin lempeiksi pehminneet, että kyllä niissä uni tulee (1e)

Pilkullisia paitoja Seppälästä ja Vilan ale-rekistä,
taustalla myös rakkaani bokserit ja pyyhe, jos ketä kiinnostaa :)

Niin ja kaikista ihanin ja rakkain lomasaavutukseni oli SE meidän mintunvihreä puusohvamme. Minä hurjiinnuin eräänä päivänä, kilautin puhelun appiukolleni ja pyysin tätä tuomaan sohvan meille. Niinhän se vaan tänne ilmestyi, vieläpä samana päivänä! Olin onnesta hykerryksissäni kun appeni auto ajoi pihaan. Olikohan pikaisella toimituksella mitenkään yhteyttä "sohvasta on päästävä eroon ja äkkiä-kanssa" Hih, enpä vaivaa päätäni sillä. Pääasia että sohva on nyt meillä ja se sopii tänne kuin äiti isään :)

Niin ja pitihän sitä ompelukonetta sitten heti huudattaa,
ommella tuhat tyynyä ja peittää sohva sitten niillä!


Loppukevennyksenä ehkäpä...Avonaisesta ikkunasta pöllähti tupakan tuoksu tässä kirjoitellessani. Mitenkä se joskus tuoksuukaan niin hyvälle? En itse polta, mutta tuoksu toisinaan huumaa!

6 kommenttia:

  1. Todella kaunis sohva sinullakin! Minun pitää odottaa omaani vielä viikon verran ennen kuin saan sen kotiin. Pohjamaali on jo vedetty, mutta pintamaali puuttuu. Sitten on vielä pohjalevyn asentaminen ja pitäähän sen antaa kuivuakin kunnolla ennen käyttöönottoa.

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana puusohva teitillä:) Kaunis kuin karamelli! Ja tuo kulho, söpö! Minullekkin on kerääntynyt pilkullisia petivaatteita ja vaatteita, lähinnä lapsille, mutta myös itselle...

    Mari

    VastaaPoista
  3. Ja minä iskin heti silmäni tuohon hauskanmalliseen lamppuun!!!<3
    Sohvakin on kaunis!!!
    Varsinkin noin tyynyillä vuorattuna.
    Tyynyjä ei koskaan voi olla liiaksi!!!=O)
    Maailmalla jylläävä pilkkubuumi ei ole vielä rantautunut meidän perukoille...Olen kyllä todella laiska haahuilemaan ja shoppailemaan kaupungilla,jotta pilkutus meikäläisen iskisi!!!
    Tosin viime reissulla hypistelin jo ostoaikeissa pallokuosisia istuipäällisiä,mutta jäivät ostamatta...ja nyt vähän kaduttaa....

    VastaaPoista
  4. Mintsumaria: Sohvan mahtuminen nykyiseen kotiimme oli unelmien täyttymys. En väsy ihastelemaan sitä :) Toivottavasti sinäkin saat sohvasi pian valmiiksi!

    Mari:Kiitos! Jänskätti hiukan näyttäisikö se kodissamme liiankin imelältä, mutta eipä näyttänytkään! :D

    Katiinkainen: Ompelin tyynyprojektini yhteydessä lamppuun pellavaisen päällisen. Lampun ilme muuttui huimasti! :) Ja olen samaa mieltä tyynyistä; niitä ei todellakaan voi olla liikaa :D Mieheni jaksaa ihmetellä jokaisen uuden tyynyn ilmaannuttua, että miksi niitä pitää olla niin paljon? Noh! Minä rakastan tyynyjä! Siksi siis.

    Toivon sinulle pikaisesti pilkkuja päiviisi!

    VastaaPoista
  5. Nyt vihertää joukin muukin kuin tuo sohva, aivan ihana on ja kauniita tekstiilejä..

    VastaaPoista
  6. Sarppa: Heh! Kiitos, sohva on helmi ja tekstiilit siihen tarkoin valittuja :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!