maanantai 11. elokuuta 2008

Ihana piinaava suunnittelu


Pakkohan sitä on heti aloittaa vimmattu häiden suunnittelu; kaasot on valittu ja pyydetty tehtäviin, juhlapaikka varattu ja juhlapalvelu, hääpukuja on soviteltu, soiteltu ja kyselty. Hääkampauksia kommentoitu, arvosteltu ja suunniteltu, varailtu jo aikaa koekampaukselle. Sähköpostia on saanut melkein puoli Suomea, kun olen(mme) etsinyt soittajia juhliin, sopivia koristeita juhlapaikalle, kutsukorteista neuvotteluja ynnä muuta rekvisiittaa jota tahdon täydellisiin häihimme :) KIVAA! Tässä olen elementissäni!

Kiirehhän siis minnekään ei ole, mutta tämä kaiken suunnittelu ja järjestely on varmasti toiseksi parasta avioliittoon ryhtymisessä. Vielä ei olla nukuttu eri huoneissa suunnitelmien eriävistä mielipiteistä taikka jatkuvasta "hää" sanan kylvämisestä. Luulempa että kun deadline lähestyy niin samalla välissämme oleva tila nukkuessa laajenee :) Heh, toivottavasti ei sentään!

Niin ja mainostan tietenkin että häittemme teemavärinä loistaa mikäs muu kuin; vaaleanpunainen. On pinkkejä namuja, vaahtokarkkeja, lautasliinoja, kukkasia, mansikka cup-cake:seja, aleksanterin leivoksia...niin ja jospa sitä saataisiin myös morsmaikun huuliinkin sullottua:) Liikaa emme kylvä pinkkiä, mutta sopivasti.Jeah, right!

5 kommenttia:

 1. Kiitos!Hölmöltä tuntuu näin ajoissa jo servettejä valita, mutta tuntukoon! :D

  VastaaPoista
 2. Teidän häistä tulee taatusti ihanat! Ja hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty, vai miten se oli ;)

  VastaaPoista
 3. voi kuvitella sen ihana kutinan sydämmessä kun valmistlet häitänne :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Lähdetään huomenna IKEAlle vähän shoppaamaan, tietenkin häitä silmällä pitäen:)

  Kohta alkaa olla suurin osa hankinnoista tehty, ei puutu kuin reilu 10 kuukautta! :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!