sunnuntai 31. elokuuta 2008

Kiirettä kuin eläkeläisillä

Lomat ovat lopussa ja huomenna täytyy jo kaivella työasiat takaisin mieliin, siirtyä työkenkiin ja alettava ajatella miten sitä ruokaa taas tehtiinkään :)

Puhti on ollut poissa blogini suhteen, olen yrittänyt juosta ajan edellä että ehtisin tehdä kaiken mitä olin suunitellut. Noh, varmaan ei puoliakaan tullut tehtyä mutta levännyt olen aivan varmasti!

Raahasin ukkokultani Ikealle viikolla ja käytiin päiväseltään shoppailemassa "häitä varten" kaikenlaista tarpeellista. Pari lamppua löydettiin kotiimme kaiken tilpehöörin lisäksi, jotka oikeasti olivatkin tarpeellisia kaiken muun joukossa :D Kotimatkalla pysähdyttiin aina niin ihanaiseen Karoliinan Kahvimyllyyn. Oi että ne kakut ja korvapuustit. Siellä kyllä tuntee olevansa kuin nukkekodissa, kaikki on niin suurta ja mahtavaa! Kannattaa pistäytyä jos ajelee Joutsan suunnalla!

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä töihinpaluuseen! :)

  VastaaPoista
 2. Moi!lukasin blogiasi kauemmas ja silmiini osui haaveitteni maitokannu, se punapilkullinen arabian, mistä olet aarteen löytänyt ja paljonko maksoit? olis kiva vähän tietää, en varsinaisesti arabiaa keräile, mulla ei ole oikeestaan ollenkaan, mutta tuo kannu olis kiikarissa, paljonkohan siitä markkinoilla pyydetään??

  VastaaPoista
 3. Inka: Kiitos! Nyt vaan enää pitäisi löytää se motivaatio jostakin :D

  Anonyymi: Löysin kannuni laatutavara.comista ja maksoin siitä muistaakseni n.50-60e. Kalliitahan vanhat Arabian kannut toki ovat jos sellaisen halajaa, mutta sitähän herkumpia :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!