maanantai 20. lokakuuta 2008

Meidän pilkut

Sain kivan idean fairytalecottagelta viikonloppuna ja odotin tänään töissä innolla, että pääsisin kirjoittamaan siitä pian.

Pilkut joita jo viime postauksessani etsin kuumeisesti ovat koko ajan ympärillämme täällä kotona. Aivan salaa ne ovat tänne tehneet kodin itselleen ja ihastuttavat, lähinnä minua, olemassa olollaan. On isoja pilkkuja, vähän pienempiä pilkkuja, keskikokoisia, kuluneita, virttyneitä ja haalistuneita. On pilkkuja jotka ovat epämuodostuneita, ei niin pyöreitä, mutta pilkuiksi ne tunnistaa, punaisia, valkoisia ja vihreitä.


Niin ne puutteistaan huolimatta kantavat ylpeänä itsensä ja aina niitä nähdessäni tulen hyvälle tuulelle..niinkuin tänäänkin niitä kuvatessani :)


Ai niin.. ja suurkiitokset Liinulle, jolta sain vinkin kysyä IHR:n Suomen edustajilta vaaleanpunaisista serveteistä...nyt minulle on tulossa niitä kokonaiset 12 pakettia! Jos joku on kiinnostunut niin minulta voi kysellä, voin myydä 5 ylimääräistä pakettia pois...:)

5 kommenttia:

 1. MOI!
  Täälla pilkkufani myös ja kiva nähdä pilkkuja kotoasi, laita lisää kun jos vaan löytyy niitä...Minä edelliskerralla kun tytön t-paidan vein kaappiin, katsoin että varmaan 7 t-paidasta neljä oli jotakin pallo tai pilkkukuvioista....kerääntyny kirppareilta...
  Laittaisin kyl omista pilkuistani heti kuvia, jos omaisin blogin, mut enpä ole niin teknisesti pitkällä....

  VastaaPoista
 2. moi, unohdin kysyä onko kannusi arabian? haluisin tollasen, mistä olet bongannut ja paljonko olet siitä maksanut?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Laittelen toki lisää pilkkuja ja pallosia! :) Kannu on Arabian Ping Pong-mallia ja löytyi antiikkiliikkeestä, muistaakseni maksoi 50-60e.

  VastaaPoista
 4. Taisi se olla mysteerinen anonyymi nimimerkki, joka kysäisi kommenteissa, mitä pilkullista kotonasi on. Kiva oli niitä kuitenkin nähä! =)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!