maanantai 13. lokakuuta 2008

Pilkuista...ja niiden puutteesta


Nyt olen epätoivon partaalla. Pakkomielle on saartanut minut enkä pääse siitä yli enkä ympäri. Pilkut ovat sekoittaneet pääni, pyörittäneet sen mullin mallin, kikatelleet vielä kaiken kukkuraksi. Auttakaa hyvät ystävät, mistä löydän vaaleanpunaisia, valkeilla pallosilla kuvioituja kahviservettejä??! Ja paljon!

Silmissäni vilisee nettisivut ja pilkut...sinistä, punaista...vaaleanpunaista, mutta ilman pilkkuja. Ei, ei ei..pilkkuja täytyy olla ja niiden valkoisia! Ja piste. Saan varmaan hermoromahduksen ja diagnoosissa lukee; sekosi serveteistä. Sepä vasta olisikin :)Mukavaa viikon alkua nyt kuitenkin...:D

5 kommenttia:

 1. Täällä myös melkolailla ihastunut palloihin. kirppareil ja kaupas pilkku ja pallo kuosi niin tavaroissa kuin vaatteissa kääntävät pääni.
  Minulla ykkösenä kärpässieniväritys
  ja sitten muu pilkkuilu. no, ehk vihree ja vaaleanpunainen ennen muita.....oon jo luullu kyllästyväni, mut ei todellakaan...Esittelisitkö mitä pilkkuista teillä kotona on????

  VastaaPoista
 2. http://www.wanillarose.fi/

  Kurkkaa keittiöosastolta.

  VastaaPoista
 3. http://www.cathkidston.co.uk/ProductDetails.aspx?pid=600-7-10-1&cid=Spot&pcidl=&vid=182072&language=en-GB

  VastaaPoista
 4. Fairytalecottage: Kiitos vinkeistä mutta wanillaroseen olen jo ollut yhteyksissä ja siellä ei ole kyseistä servettiä tarpeeksi! Ja Cath Kidstonilla ei ole sitä lainkaan! :(

  Anonyymi: Voisinpa kirjoittaa seuraavan jutun kotini pilkuista :) Hyvä idea!

  VastaaPoista
 5. Sisustusliike Vanilliini Itäkeskuksessa. Sieltä löytyy.

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!