perjantai 5. joulukuuta 2008

Ei joulupaketteja tänä vuonna

..olinkohan liian tyly? Nyt näin jälkeen päin mietin, niin minun tapaista. Laittelin marraskuun lopulla läheisilleni viestiä, että pidetäänpäs tänä vuonna välivuosi lahjojen hankinnassa. Viestin sävy ei ollut ilkeä, eikä itsekäs...ajattelin vain että joulumieli ei ole lahjoista kiinni. Tietenkin nyt, tällaisessa tilanteessa löydän jokaiselle, jopa kaverin kaverille mitä ihanimman lahjan. Noh, se on päätetty ei lahjoja tänä vuonna. Ei edes rakkaalle.Piste.


En tietenkään usko, että sana meni jakeluun..varsinkaan äidilleni tai anopille. Velikin intti että jos jotain kivaa löytyy niin eikös silloin voi lipsua sopimuksesta..? Intin takaisin, mutta todennäköisesti turhaan. Toivoin ääneen että vietetään joulunpyhiä yhdessä ja siinä on lahjaa kerrakseen. Kokoonnutaan nykyään muutenkin hirmuisen harvoin :/ Siinäpä joulupukille lahjatoive minulta.

Ps. Rakastan Mailegin Nissejä ja vihdoin sain niitä hankituksi meillekin. Niitä hipsii täällä kolme kappaletta...hmm..Joulupukin kätyrit :)

2 kommenttia:

  1. Ihana haaveilublogi sinulla :) Satuin sivuillesi sattumalta kun etsin insporaatiota tilkkutäkkiin ja jäinkin lukemaan kaikkea muuta :)

    VastaaPoista
  2. Seepia: Kiva juttu! :) Blogini on nyt hieman hunningolla, mutta enköhän tästä ryhdistäydy kun kevät koittaa!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!