keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Vuoden vaihtuessa...

...olen unhoittanut blogini täysin, liian paljon se on minulta nyt vaatinut. Huoh..ehkäpä uusi vuosi ja kevät tuovat puhtia sormiini ja ajatuksiini niin pääsen tämän ihanuuden mukaan jälleen. Nyt aion käpertyä sohvan nurkkaan, ison tyynypinon sekaan ja vetää peiton kaiken kukkuraksi ympärilleni. Muistelen että digiboxin muistissa olisi tallennettuna Jane Austenin Järki ja tunteet..niitä nyt tarvittaisiin :)

Oikein mukavaa vuoden vaihdetta ja nähdään ensi vuonna!

2 kommenttia:

 1. Enpä ole pitkään aikaan käynyt blogissasi ja nyt kun tulin, ihmetteln vain että miksi en ole? Niin ihana ja suloinen blogi sinulla. Olen vaan vähän laiska välillä seuraamaan muiden blogeja :(

  Jane Austinin kirjat ja leffat on kyllä ihania. Olenkin juuri harkinnut, että jos taas aloittaisi jonkun kirjan ja pääsisi uppoutumaan menneen ajan jännittävään elämään :)

  Oikein hyvää kuluvaa vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Seepia: Kiitos, olen tosiaan jättänyt blogini niin rempalleen että hyvä kun itse kehtaan täällä käydä :) Mukava että se kuitenkin antoi sinulle hyvän kuvan :D

  Jane Austin on ehdoton suosikkini! Katsoin heti perään Ylpeys ja Ennakkoluulon..oijojoijoi kumpa olisi saanut elää tuota aikaa..

  Kuluvaa vuotta sinullekin!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!