sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Kesä, olet vihdoin täällä

Hupsista heijjaa, kun aika on rientänyt! Sujahtanut ihan huomaamatta ohitse. Nyt on jo kesä ja kun tulin blogiini pitkästä aikaa, täällä tuoksui ja näytti vielä ihan talvelle..hyrrr..



Häävalmistelut ovat hyvällä mallilla ja sekin päivä lähenee ihan liian nopeasti..paniikki iskee jo pelkästä ajatuksesta! :) Käytiin katsomassa viikolla juhlapaikkaamme ja ihanaltahan se jälleen näytti. Mittailtiin pöytiä ja suunniteltiin pöytien järjestyksiä, anoppi oli tohkeissaan ja kaasot ihmeissään! Minä ja sulhanen siinä sivussa pyörällä päästään. Voi miten paljon järjestelyjä jää ihan viime tippaan, kun ei voi jo pöytiä kattaa 1,5 kuukautta etukäteen :D Yritin kuvitella kukat ja liinat pöytiin, vieraat paikoilleen istumaan ja kaiken komeuden..huh, mikä show...

Kävin viikolla myös 2.koekampauksessani ja nyt pääni näyttää siltä
mitä alunperin ajattelinkin, wiuh. Enää ei tarvitse kuin rueta ahdistelemaan meikkaajaa, kun kampaaja on jo onnistuttu ajamaan hermoraunion partaalle..

Näpsin kauniina päivänä kuvia kodistamme, joten kertokoot kuvat enemmän kuin tuhat sanaa mitä kotiimme kuuluu...





4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kauniilta!
  Tsemppiä häiden valmisteluihin!

  VastaaPoista
 2. Kesäkukka: Kiitos! Jännittää jo kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Oih, mikä sohva! Ihana<3 Älä vaan ikinä mene maalaamaan tuota!

  VastaaPoista
 4. Hei hieno sohva, mutta etenkin aivan ihana lamppu! Mistä olet sen hankkinut jos rohkenen udella? Juuri tuollaisia olen etsinyt vaan ei ole silmiin osunut!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!