lauantai 17. lokakuuta 2009

7

Kopsasin haasteen Niinalta koska nauroin kippurassa hänen mainioille paljastuksilleen, on hassua löytää ihmisiä jotka ajattelevat asioista pelottavan samalla tavalla..


1. Tykkään nukkua. Voisin nukkua koko ajan jos vaan voisin. Käpertyä viileisiin täkkeihin ja painaa pääni unen tuoksuiseen tyynyyn.

2. Olen kyllästynyt nykyiseen työhöni, vaikka tykkäänkin jollain tavalla siitä..(jollain tapaa, voisi määrittää sillä että olen siellä vielä töissä vaikka ajattelenkin näin..)

3. Niinan tapaan, rakastan vanhoja taloja ja tahdon meille sellaisen jonakin päivänä. Mielellään heti jos mahdollista.

4. En käytä alkoholia juuri lainkaan. Ehkä lasillinen kuukaudessa jos sitäkään. Eikä syy ole se clichee, että "olet naimisissa ja sinun ei tarvitse enää laittautua ja raahautua baarin tiskille iskemään miehiä.." En vaan näe siinä mitään järkeä.

5. Tykkään järjestää yllätyksiä, mutta en tykkää tulla yllätetyksi..(paitsi jos tiedän mikä yllätys on ja yllätyksen tekijä ei sitä tiedä..kjäh kjäh..)

6. Herkuttelen mieluummin yksin kuin jokun kanssa, suklaa maistuu parhaudelle kun sen voi napostella yksin.

7. Inhoan jahkailua, asioiden pohtimista ja puimista. Jos ei osaa päättää nyt niin osaako muka päättää viikon jahkailun jälkeen? Mitä häh?! Meillä miehen kanssa menee sukset ristiin juuri tämän asian kanssa. Mies miettii ja pohtii, pohtii ja miettii. Ja minä kihisen ja pihisen vieressä. Leikkelehyllyllä saan raivarin. Herra ottaa nyt jonkun halvan ja ison pakkauksen niin päästään joskus poiskin.

8. En tykkää käydä ruokaostoksilla, varsinkaan töiden jälkeen. Liikaa ihmisiä ja meteliä, tahdon kotiin ja hiljaisuuteen. Kun on työpaikalla koko ajan tekemisissä ihmisten kanssa ja jatkuvassa melusaasteessa niin sitä vaan ei enää jaksa 8-10h työpäivän jälkeen ja piste.

1 kommentti:

  1. Näitä on mukava lukea, kiitos! :) Hauskaa viikonlopun loppua!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!