tiistai 13. lokakuuta 2009

Uutta ilmettä

Muutoksen tuulet puhaltavat samalla puuskalla kuin ulkonakin, paitsi että sisällä lentävät lehtien sijaan kaikki turhat romppeet ja kamppeet! Huomenna rahtaan autollisen tavaraa kirpparille, onneksi se on jo huomenna, sillä en jaksa enää päivääkään katsella laatikkopinoa saunassamme. Btw, joka sopii säilytykseen erinomaisen hyvin.

Samalla kipaisin rautakaupasta maalia ja maalasin olohuoneen ja keittiön seinät helmenharmaiksi, vaaleanpunaisen päälle. Olen tuuliviiri parhaimmasta päästä ja seiniemme väri muuttuu kerran vuoteen..joskus harmistun itseeni, kun jo osaan etukäteen päätellä että "tämä väri se ei näe ensi kevättä..tai kesää..tai joulua..hmph! Varmaan pitäisi jo tämän kuvauksen perusteella varata aika kallonkutistajalle..noh, ehkä huomenna :)

En ole vielä ehtinyt ottaa kuvia uusista seinistä taikka muistakaan muutoksista, mutta löysin kivan kuvan koneelta jonka olin ihan unhoittanut..


Oikein mukavia syystuulia ja pikkisen lumisadettakin loppuviikkoon..!

4 kommenttia:

 1. Vauhdikasta, voi kun minäkin saisin inspiraation :)

  VastaaPoista
 2. Hannukka; Jihuu, kävin tutkailemassa työpäivän jälkeen kirppispöytääni ja siellä oli käynyt hurja kuhina!! Äkkiä penkomaan viimeisetkin nurkat ja tavarat kiertoon..!

  Inspiraation pistoksia sinne sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat vanhat lastenkengät :)
  täällä tulikin ihan räntää..
  Se on ihanaa kun vie kamalan satsin vaatetta ja roinaa kirppikselle, sellainen puhdistuksen tunne!

  VastaaPoista
 4. 4700456; Niinpä! Olo ihan kevenee :) Odotan innolla purkupäivää, tiedän että ainakin kaksi laatikollista vähemmän tarvitsee raahata takaisin. Jeij!

  Kirppikset on kyllä huippukeksintö!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!