tiistai 1. helmikuuta 2011

Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua..?

Aikaa on kulunut jo tovi viimeisestä kirjoituksestani ja hurjasti ollaan menty eteenpäin elämässä...

Wc ennen remontin alkua
Remontti ostamassamme koulussa alkoi heti syksyllä -10 kun lattian ja seinän väliltä löytyi lahovaurio joka täytyi korjata ensi tilassa. Vaurio sinänsä ei ollut paha, ihan korjattavissa oleva ongelma mutta kiireen siitä teki se, että olimme sopineet kylpyhuone/kodinhoitohuone/wc urakoitsijan kanssa että hommat siellä alkaisi pikimmiten.. lattian korjuu alkoi vauhdilla koska se olisi katkaissut ikävästi kulkuväylän "oikealle" remonttityömaalle. Kaikki sujui hienosti ja remonttimiehemme pääsi aloittamaan rakennuspuuhiaan aikataulussa.


Wc:n pohjatöitä

Samalla kun remontit etenivät saimme iloisen uutisen itseltämme, meistä tulisi kesällä 2011 vanhempia ja meille syntyisi pieni prinsessa ilostuttamaan elämäämme :) Joulua edeltävällä viikolla pääsimme muuttamaan kouluumme kun kh/khh/wc-remontti valmistui. Huone kerrallaan ollaan edetty, hitaasti, mutta varmasti. Takapakkia työt saavat vain minun osaltani, kun en voi enää mahoineni osallistua töihin raksallamme. Tätä aarretta pitää suojella ja olenkin ollut hyvänä työnjohtajana työmaalla :)

Suosikki huoneeni valmistuu pian,  perinnelistojen hankinta vain viivästyttää viimeistelyä, mutta pian saamme ruokasalin käyttöön ja keittiö muuttaa tilapäisesti siihen ja saamme aloittaa oikean keittiön remontin.


Ruokasali - lattia on maalattu ensimmäisen kerran...Ruokasalia

Ps. Tämä bloggeri on kyllä ihan perseestä nykyään. Meni se viimenenkin hermo tämän kanssa, mutta onneksi sain edes tämän kyhäelmän aikaiseksi. Kiitos ja anteeksi.

2 kommenttia:

  1. Mukavaa remonttiaikaa ja masunkasvatteluaikaa :)
    Tulin käymään blogissasi, ja varmasti vielä palaan toistekkin.

    VastaaPoista
  2. Lumikissa; kiva kun poikkesit :) Yritän laittaa kuvia remontin etenemisestä - viikonloppuna alkoi keittiön puolella tapahtua ja sitä olen odottanut kuin lehmä kevättä!

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!