keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kotikolo joka vihdoin löysi meidät

..tai me löysimme sen, ihan kummin päin vaan; joka tapauksessa parasta mitä tämä kesä on meille tuonut. Nyt vain odotellaan milloin päästään siihen käsiksi. Entiset omistajat pitävät siellä nyt lauantaina irtaimiston huutokaupan ja jos oikein hyvä lykky käy niin sunnuntaina olemme jo ylpeitä omistajia. Huutokauppa harmittaa, ei sen vuoksi että siellä ne nyt myy kaikki ihanuudet ja aarteet ei, vaan koska meidän pihalle ja taloomme tulee liuta tuiki tuntemattomia sieluja. Grrr..appiukko sanoi menevänsä sinne vakoilemaan touhua, me ei haluta nähdä koko showta.

Hyvä pointti siinä on se, että irtaimisto on sitä perusmökkikamaa mitä jokaisella on mökit ja nurkat täynnä, siis sellaista tavaraa jota ei "oikeassa kodissa" tarvita ja kannetaan sitten mökille..Hyvä vaan kun kauppaavat sen roinan pois ja pian! Pari kivaa juttua kyllä löysin jotka ehdottomasti halusin itselleni; vanha koulun  peruja oleva kahden hengen istuttava pulpetti, sellainen haalea mintunvihreä ja kaunis pyöreä peili...Keittiössä olisi ollut kasa Arabian syviä lautasia, mutta jokainen oli haljennut/krakeloitunut niin pahoin että eipä niistä olisi ollut kuin kukanaluslautasiksi..

Tarkoitus on siis aloittaa hetimmiten kylpyhuoneen-ja wc:n rakentaminen, koska sellaisia ei ole koko talossa koskaan edes ollutkaan. Pihassa on 13 reikäinen huussikompleksi ja pihasauna joten ne saavat toimittaa remontin ajan virkaansa :) Pintaremonttia on myös luvassa paljon, lattioiden maaluuta, seinien tapiseeraamista, seinien maaluuta, keittiöremonttia ja pionipenkin tekoa. Tässä muutama kuva tulevasta kodistamme..


Päärakennus -  kotikolo
Ulkovarasto, jossa ne 13 huussin reikää :)
Pihasauna
Oma jalkapallokenttä

5 kommenttia:

 1. Upea talo, onnittelut! Kanssaremontoijana seurailen mielenkiinnolla teidän remonttiratkaisuja!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa kun kotikolo löysi teidät! Onnea:) Ihana talo♥

  VastaaPoista
 3. Ihana talo ja oikein kiva piharakennus. Ehkä keksitte sillekin muuta käyttöä, kun saatte huussin sisälle :)

  VastaaPoista
 4. Ompas kaunis talo ! Onneksi olkoon :)
  Siitä tulee aivan varmasti ihana kotikolo. Hieno homma vaalia ja säästää, korjata vanhaa. On teillä mahtavat tilukset siellä.

  VastaaPoista
 5. Haa, olen käynyt sittenkin täällä aiemmin, tämä postaus sen paljasti. Muistan lukeneeni joskus tämän. Mutta mukana ollaan siis, tällä kertaa linkitettynä, etten varmasti tätä blogia hukkaa!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!