lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeiset rippeet


Vuoden 2011 viimeinen päivä, paljon on takana kaikenlaista, hyvää ja huonoa. Enimmäkseen hyvää. Joka vuosi oppii uutta, "vanhanakin".  Ja jokainen vuosi tuo mukanaan jotain erityistä. Suurinta, mullistavinta ihanaa on rakkaan esikoisemme Fannin syntymä kesällä. En voisi olla onnellisempi tuosta pienestä mykkyrästä.

Remonttikin on edistynyt hurjan paljon, kolme isoa tilaa alakerrasta on valmiina, vaikkakin pieniä viimeistelyjä puuttuukin.  Neliöitä takana nyt 115 m2/415 m2. Way to go!

Vuosi 2012 alkaa lomaillessa, minä jatkan äitiyslomaa ja J on ansaitulla talvilomallaan. Ihanaa! Koko perhe yhdessä melkein 2 viikkoa. Sitten alkaa viimeistelyremontti eli kaikki keskeneräiset, puolivalmiit kohdat tehdään loppuun. Ja arvatkaas, ei yhtään listanlaittoa! Vaikka nehän ne aina jää laittamatta..kaikkea muuta yes yes yes. On maalausta, panelointia, kittausta ja siivousta..

Lisäksi on alettava suunnittelemaan niiden jälkeistä projektia eli rappukäytävän remonttia. Millaista tapettia, minkä väristä panelia, lattia menee uusiksi ja ehkä tilalle laattaa ja lattialämmitystä. Alaa on vaan se 14 m2. Fannin huoneenkin tahtoisin valmiiksi yläkerrasta ennen kuin 1-v. synttärit on käsillä. Eihän se tyttö siitä vielä niin ole moksiskaan jos huonetta ei ole, mutta kun äiti tahtoo.

Tämmöisiä pläänejä olisi meitin uutena vuotena. Saa nähdä sitten vuoden päästä mitä on saatu tehtyä..ai niin ja yhtenä suunnitelmana olisi myös saada Fannille sisarusta aikaan..mutta katsotaan ehtiikö ;)

Lykkyä tulevalle vuodelle ja paljon hyviä juttuja..!

Kuva: netistä nyysitty :)

2 kommenttia:

Kiva kun jätit kommentin!