keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Dilemma

Sisustaminen on minulle parasta terapiaa, sitten huonekalujen rapsuttelun, entisöinnin, jälkeen. Välillä tai oikeastaan aika usein saan aikaiseksi kamalan dilemman muutaman sisutustyylin kanssa. Tykkään kovasti kustavilaisesta aikakaudesta, talonpoikaisuudesta, rokokoosta, ripauksesta industry-tyyliä ja tanskalaisesta valkoisuudesta. Aikamoinen tyylien oksennus sanoisin.

Välillä (lue: saman päivän aikana..usean kerran viikossa) haluan ympärille vaaleaa, ei liikaa värejä ja sitten ostan oliivinvihreät verhot. Mitä kettua?! Saatan selata läpi kukkakankaita ja haluta sitä pariin tuoliin. Taas, mitämitämitä..sitten taas raikkaan kaiken värin pois ja kohta liika vaaleus alkaa ahdistaa. Sitä kun ei voi oikein näissä sisustushommissa viikon välein laittaa kamaa kiertoon ja hommata tilalle jotain muuta.

Kuva Muistionlinnasta

Kuva Perinnemestari
Kuva meiltä wc/kodinhoitohuoneesta

Voi pöh, kai sitä ei vaan ole sitten löytänyt sitä omaa kultaista keskitietään. Kateus on pahasta, mutta silti kadehdin monen ihanan blogin omistajan kaunista, harmonista kotia. Aina haluaa just sitä mitä toisella on ja oma on ihan peestä, sillä heikolla hetkellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!