tiistai 31. tammikuuta 2012

Ongelmakohdat piiloon, mutta millä?


Joka kerta kun "asioin" wc-ja kodinhoitotiloissamme pistää nämä siellä silmään. Otin kameran tänään ja oikein valokuvasin niitä, että on varmasti muistona sitten kun ne ollaan jollain tukittu. Mutta niin millä?

Laitetaanko listaa. Vai pursotetaan täyteen siliconia? Sinne seinän sisään sitä ainetta varmaan mahtuisi tuubi tolkulla ja kyllä kiittäisi omatunto, kun ollaan tehty vanhaa kunniottaen remonttia.

Listassa olis se hyvä pointti että puulistahan sopii ekologisuudeltaan vaikka kaurapuuron päälle, mutta..mites se nyt tuohon menis. Jos siihen laittaisi listan niin kokonaisuudesta tulisi aika rauhaton, koska siinä on laattaa, peiliä, helmipaneelia ja tuo patakaapin reuna eli allaspöytä.

Niin ja se siliconijuttu oli ihan vitsi..vihaan koko tököttiä, en laittaisi sitä ikinä minnekään jos ei olisi pakko.

Onhan tuossa muitakin ongelmakohtia, mutta tuo on nyt tällä hetkellä suurin. Joku kaunis päivä vielä työnnän raot täyteen vaikka vessapaperia. Valkoista!

Paneelin ja laatan välissä on n. 1cm levyinen tyhjyys; sivuilla ja tuossa alhaalla
..tyhjyys jatkuu..

ja jatkuu.
Jos jollakin idearikkaalla olisi tarjota vinkkiä niin otan mieluusti vastaan! :)

Hauskaa viikonpuoliväliä!

3 kommenttia:

 1. Mulle tuli ensimmäisenä mieleen sellainen puolipyöreä kulmalista. Sitä saa hyvinkin pienessä koossa, menisi ikäänkuin samanlaisena muotona tuon helmipaneelin pienemmän osan kanssa. Listojakin on niin monenlaisia, nyt johonkin puutavarakauppaan/sahalle katselemaan. Niin ja sahuriltahan saa ihan millaista vaan haluaa!

  VastaaPoista
 2. Sanna; Hmm...se vois toimia juu. Lauantaina ois tarkoitus pitää shoppailupäivä itseni kanssa ja samalla voisi ostaa pätkän tuollaista listaa kokeiltavaksi. Kiitti ideasta! :)

  VastaaPoista
 3. Pientä listaa, esim. kulmalistaa ehdottaisin minäkin. Joku naru tai köysi voisi erottua liikaa ja listan saa maalattua paneleiden sävyyn.
  Teillä on kaunis koti!
  t. Katja Vastavierailulla :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!