lauantai 4. helmikuuta 2012

Kumpi ja kampi tappeli..

kumpi voitti? Tuli vaan mieleen kun mittari näytti aamulla -30, että JOS minulta kysytään niin mieluummin kärvistelen pakkasessa kun hikoilen viime kesän +30  helteessä. Kyllä vaatetta saa aina päälle laitettua, mutta viime kesän lämpötiloilla oli nahkakin liikaa.. Entäs te, kumpi on parempi. Pakkanen vaiko helle?

Harmi kun ei tilannetaju pelannut(valokuvata..)pari viikkoa taakse päin, kun olimme äitini ja Fannin kanssa kaupungilla kirppiskierroksella. Ajettiin autolla etsien parkkipaikkaa keskustassa ja kävelykadulla vastaan käppäili nuori naisihminen. Yleensä en kyylää ajaessani ihmisiä, vaan keskityn ajamiseen mutta siinä tilanteessa kyllä ote herpaantui. Tällä kyseisellä naisihmisellä oli musta pvc-minihamonen, ohuet mustat sukkikset, ihan törkeet platformkorkkarit (vai miksi niitä nyt kutsutaan..) lyhyt karvareuhka"toppatakki" ja nortti huulessa. Kaunista. Ja pakkasta -25. Olin sanaton ja niin oli naista vastaan kävellyt mummelikin. Mummo vielä pysähtyi ja jäi katsomaan perään. Heh! Ja ei, ei se ollut sellainen nainen , jos tiedätte mitä tarkoitan.

Ei tässä muuta sen tärkeämpää tällä kertaa..! Ei minihameilla ulos tällä säällä! ;)

3 kommenttia:

 1. Varmaan tää pakkanen on parempi. Vaatetta päälle, että ulkona tarkenee eikä tarvi narista kylmyydestä. Kysehän on pukeutumisesta.
  Sisällä ollessa ainakin itsellä henkilökohtaisesti pitää olla lämmin koti, kesällä sitten on asia erikseen ;)

  VastaaPoista
 2. Kapteeni; Sisällä se +20 näin talvella riittää, vaikka enempikin voisi toisinaan olla, aamulla ainakin just herättyä lämpimän täkin alta :) Kesällä onneksi näissä vanhoissa taloissa on ihan passelin viileää - helteellä varsinkin.

  VastaaPoista
 3. Jos mistään ei vedä, niin kyllä toi +20-22C on ihan riittämiin. Meitten vanha kerrostalon vuokrakämppä vetää jokaisesta mahdollisesta paikasta. Vanhoista kaapeista, ulko-ovesta ja vasta vaihdetuista ikkunoista :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!