tiistai 28. helmikuuta 2012

How to kiss a frog?

Lastenvaatteet ja varsinkin tyttöjen kamppeet ovat aivan ihania! Kaikki neutraalit sävyt, liilat, harmaat..ja sellanen sopiva romanttisuus iskee muhun. Ja meidän likkaan, koska onnekseni hän ei osaa vielä valita itse vaatteitaan.

En välitä suuremmin printeistä ja kirkkaista väreistä kuten punaisesta, vihreästä, sinisestä tai keltaisesta. Siis semmosista perussävyistä. Mutta vaaleanpunainen, siniharmaa/vaaleansininen, mintun vihreä/veden vihreä ja hailakka keltainen taas toimii. Onneksi mm. viksut länsinaapurimme ovat keksineet ihania merkkejä joita voi shoppailla jo melkoisen monesta suomalaisesta putiikistakin..ja jos ei kivijalkakauppaan pääse niin aina on netti vain muutaman näppäimen päässä.

Voi kumpa minunkin lapsuudessa olis ollut tämmöisiä..

Kuva; Howtokissafrog.com


 Joha

Kuva; Boozt.com


Kuva; Boozt.com
Holly's

Kuva; Hollys.dk


Tapettia päästiin sunnuntaina laittamaan, mutta lapsenvahti ei omien menojensa vuoksi voinut olla  "tarvittavaa" aikaa virassaa joten homma keskeytyi 1/3 osaan huoneesta. Sitten vielä mies kaatui töissä maanantaina ja on nyt saikulla huomiseen saakka. Käsi turvonneena ei paljon tapettia laitella joten kesken on edelleen homma..

Käytiin tänään kaupungissa, uhmattiin karmeeta lumipyrykeliä ja ostettiin maalia mulle, että pääsen sutimaan listoja. Toisaalta ajattelin kyllä huomenna pitää siivouspäivän kun kerran on mies kotona ja pystyy sentään lasta katsomaan. Kirjaimellisesti tässä tapauksessa, kun ei muuhun kykene. Heh! Joo, eli tapettia seinään vasta perjantaina jos silloinkaan. Lauantaina on appiukon 60v. synttärikemut joten se päivä menee siinä..eli jääkö siinä sitten sunnuntai jäljelle? Voi kenkä ja mä kun taas olisin halunnut heti.

Huomenna on jo viikko puolessa! Ja helmikuun rippeet enää tässä..ohhoh!

1 kommentti:

 1. Voi itku miten kauniita vaatteita! On ilo pukea oma rinsessa kauniisti, joskin olen itse huomannut että ne perusvaatteet arjessa ovat parhaita :)

  Pitääpä käydä kurkkaamassa nuo linkit, kiitos vinkeistä ;)
  MIeluusti näen myös tapettihommienne tuloksia.

  Sopiihan, että laitan linkin tänne minun blogini listalle?

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!