torstai 1. maaliskuuta 2012

Hitaasti mutta varmasti

Saatiin sunnuntaina ihan kohtuudella tapetointi alkuun. Kaikenlaista pientä värkkäystä alkuun ja suunnittelua niin kyllähän sitä aikaa tuhraantuu..mä kun voisin aloittaa aina ilman sen kummempia suunnittelujapalavereja tai mittailuja..:)

Se meni jotenkin näin...;
Alkuun piti mököttää kädet puuhkassa, kun mies alkoi suunnittelemaan liian tarkkaan. Mä hoin vaan "taustalla";  ei nää seinät niin suoria ole, mistä meinasit muka tarkan mitan saada, ei sen pidä niin suora ollakaan, mä en ymmärrä miten sä sen niin tekisitpitääkö tää homma nyt lopettaa ja lähtee suunnittelemaan tonne alakertaan ihan paperille ja vähän mykkäkoulua päälle. Lopulta päästiin yhteisymmärrykseen (=mies ymmärsi mun hokemat..) ja homma pääsi vauhtiin. Saatiin tuo seinä kokonaan tehtyä + ikkunan alustaa vähän, josta ei kuvaa tällä kertaa todisteena.

 Tykkään tapetista tosi paljon, se on nätti ja helppoa käsitellä!

Nämä kuvat on otettu sunnuntai-iltana, jossain sen kolmannen tai..öö..viidennen hermon kohdalta.
Bai thö vei, hommasin pienen tytön huoneeseen sopivan palohälyttimen Sisustus Carenasta. Se sopii laipioon kuin nyrkki silmään. Kunhan saadaan tapetointipöytä veks niin räpsin kuvia koko huoneesta..näkyy se hälytinkin sitten paremmin.

Nyt nukkumaan!  ZZZzzzzZZZzzzzzz...................

2 kommenttia:

 1. Ihana palohälytin, hienoja sellaisia pitäisi olla enemmänkin myynnissä! Ollaan hypistelty sitä Paola Suhosen muotoilemaa kärpäshäytintä, mut ei se oikein kolahda.. sit vois tietty miettiä, josko tuollaisen tavallisen vois jotenkin tuunata!

  Jään odottelemaan kuvia valmiista huoneesta, keväistä viikonloppua ja hermoja! Meillä muuten minä hoidan tapetointihommat ihan itse, selviää paaaljon helpommalla niin ;)

  VastaaPoista
 2. Mä pitkään mietin kumman hälyttimen tilaan ja jotenkin toi Paolan hälytin oli pelottava. Varsinkin lapsen huoneeseen. Voishan sitä tuunausta kokeille, mut niin ettei hälytysominaisuudet kovinkaan muutttuis :) Tollasenhan "normihälyn" vois ängätä vaikka pehmolelun (?!) sisälle ja se sit laipioon, mut hälyttäiskö se sit ollenkaan? :D

  Meillä tuo tapetointi on vähän niinku "isännän" omima juttu..yritin alkuviikosta hivuttautua sille arealle ja heti tuli kommettia, että osaatkohan..?! Osaisin varmasti, mutta antaa nyt herran tehdä kun tuntuu siitä niin kovin tykkäävän. Mä sit oon hyvänä apupoikana ojentelemassa tarvikkeita! Ja lopultahan saan sisustaa ja viimeistellä, se on mun juttu sitten kokonaan.

  Keväistä viikonloppua teillekin, arska paistaa täällä ainakin niiiiin komeesti että täytys painua pihalle..! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!