sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Porcelains are a girl's best friend


Olen ihaillut Pip Studion tapetteja aina, ne on sellaisia joita en hankkisi meille koskaan..mutta salaa niistä kuitenkin haaveilen. Jos vaan olisin niin rohkea..

Kuva: http://www.lakeland.co.uk
Nämä Pipin astiat taas on sitten aivan toinen juttu, ne kun voisi piilottaa kaapin kätköihin jos niitä ei jaksaisi katsella. Mutta kukapa ei jaksaisi? Nämä on aivan ihania, kaikki, mutta eniten tykkään tuosta Shabby Chic-sarjasta. Se on just niin romanttinen ja samalla äklö. Näitä saa ainakin stokkalta ja juuri tuo muki sopis niin hyvin mun käteen aamukaffeella..

Lupasin itselleni etten osta minkäänlaisia astioita, koska kyllä näillä nykyisillä kaksi aikuista ja yksi 8kk ikäinen typy pärjää..

Ja kyllä voin taputtaa itseäni olkapäähän, pärjäsin niin hyvin lauantaina ollessani Kodin1:n lahjakortin kanssa ostoksilla..Ei yhtään astiaa vaikka hiplasin useampaakin kuppia ja kippoa.Yksi juttu vielä tähän loppuun. Käytiin päivällä äänestysuurnilla kylällä ja kunnanviraston tuulikaapissa oli lappu seinälle ; SAA OTTAA - ja minähän otin..ihan kaksin käsin. Näistä voisi lupailla jotain helppoa DIY-juttua..dibbadai..nyt katsomaan miten vaaleissa on äänestetty. Kiitos ja anteeksi.2 kommenttia:

  1. Kansiot näyttää kivalle, niistä saisi vaikka mitä jännää tuunattua. :)
    Mulla on yksi Pipin kulho, sen voi nostaa esille kun tekee mieli ällösöpöillä ja hetken päästä taas nostaa takaisin kaappiin. :D

    VastaaPoista
  2. Esmeralda; Kävin tänään hakemassa lisää kansioita kun jäi niin pahasti kaivelemaan :) Mietintä myssy on jo syvällä päässä mitä niille voisi tehdä, toisaalta kun ovat niin kivoja noinkin..Katsotaan sanoi lääkäri :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!