torstai 12. huhtikuuta 2012

Loma se on joka kannattaa..!

Kun tapetoinnit on saatu päätökseen..jo viikko sitten niin voi heittäytyä seuraavaksi viikoksi lomalle. Mies niputti pekkaspäivänsä ja niistä kertyi viikon lötköpötköilyloma. Jos lomaa miehelle, on se ehdottomasti lomaa myös mulle, kotiäidille.

Vaikka master bedroomin remontti on siinä hilkulla valmistumista, ollaan me hyljeksitty koko jobia. Sää on ollut niin mahtavaa, että ollaan vaan ulkoiltu, kahviteltu rappusilla, naurettu toisillemme ja tuijotettu tytön hauskoja, alati vaihtuvia ilmeitä. Tää on ollut parasta lomaa sitten aikoihin. Eipä olla ressattu maalaamattomista listoista tai sotkuisesta kodista.

Ulkona on ollut hurjan lämmintä pääsiäisestä lähtien, pyykit kuivuu hetkessä ulkona ja kahvikaan ei jäähdy kupissa vaikka sen nautiskelisi hissukseen ulkona. "Mökkikin" näyttää hienolle kun arska oikein hellii..

Takapihalta löytyi tuollainen kuivunut kukkakota(?!) Onkohan tuo tiikerililjaa, sitä oli meillä takapihalla kun muutettiin tänne, mutta en muista sen kukkineen viime kesänä. Kivalta sekin näytti, kovin terhakkaana talvesta selviytyneenä.Aurinkoa viikonloppuun, meille sitä on luvattu ainakin  +10 asteen verran!
Palailen ensiviikolla viimeistään makuuhuonetunnelmissa..!

Kaverini sanoin vielä..(joskus vuuuosia sitten..)
Sun is sunny! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!