lauantai 7. huhtikuuta 2012

Master bedroom

Meillä on jälleen päästy tapetoinnin makuun. Meidän master bedroomin lattia saatiin tytön huoneen remontin sivussa maalattua. Vaikka kuinka pinnisteltiin niin seinät alkoi näyttää likaisille ja nuhjuisille. Pakko oli tilata tapetti sinnekin ja parhaillaan mieheni ja appeni ovat laittamassa viimeisiä vuotia seinille ja kyllä näyttää mahtavalle! Tehtiin aika pikainen valinta tapetin kanssa, kun oltiin niin tooosi tyytyväisiä Tapettitalon tapetteihin. Joku vaalea, ei liian silmään pistävä ja seinään päätyi tämä. Näyttää jälleen kuin olisi aina täällä ollutkin. Nythän seinällä oli aika varmasti tätä, ainakin muistuttaa sitä eniten ja mielestämme se sopii ajallisesti juuri sinne milloin "opettajien asunnot" on tapiseerattu uudelleen.

Jalkalistoja irrotellessa löytyi seinistä muutama mielenkiintoinen kerros historiaa. Hirren pintaan oli ensimmäiseksi laitettu käsin maalattua tapettia, sinisävyistä sellaista. Sen päälle beige/kellertävää marmorointia mukailevaa tapettia, luultavammin joskus 50-60-luvun kantturoilla enso-pahvia, jonka päällä jälleen jokin kellertävä tapetti ja sitten Tapettitalon Labyrinttia muistuttava tapetti. Kaikki kerrokset jäivät alle ja paikoin jätettiin listan alle näkymään kaikki kerrostumat. Onpahan sitten jälkipolville ihmeteltävää.

Ennen näytti tältä..oltiin just siivottu kaikki tavarat pois lattian maaluuta varten, siksi sänky on noin räjähtänyt..vaikka tuoltahan se kyllä useemmin taitaa näyttää...heh!

Ikkunasta näkymät meidän urheilukentälle

Makuuhuoneena ollut myös ennen, kun tapetti oli kellastunut tuosta "päänkohdalta"aika monestakin kohtaa..

Kuva otettu lastenhuoneen 2. ovelta..ja tyttö pinnasängyssä jemmassa.

Sänky Ikea Svelvik - huutiksesta 50e, pari vuotta sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätit kommentin!