tiistai 12. kesäkuuta 2012

1-vee synttärit ja me&i

Ihanat ekat synttärit vietetty, ensin veljen ja hänen avopuolisonsa kanssa, sitten kamuja ja heidän lapsia ja lopuksi kummit, mummit ja ukit; isot ja pienet. Meidän rakkauden hedelmä, suloisin koko maailmassa, kaikkein rakkain täyttää 14.6 virallisesti 1-vuotta.


Juhlittiin perjantaista sunnuntaihin ja nyt on takit aika tyhjät. Ollaan vaan oltu ja jatkettu lomaa joka pian loppuu miehen osalta. Juhliminen on rankkaa vaikka ihan lähipiirin kanssa sitä tekisikin. Sitä kun tuppaa olemaan hiukan perfektionistin vikaa, haluaa että jokainen yksityiskohta olisi täydellinen.Onneksi oma täydellisyytemme on tehnyt minusta vähän suopeamman yksityiskohtien suhteen..ei kaiken enää tarvitse ollakaan niin just..melkein riittää.


Lomaa aloiteltiin me&i:n kutsujen merkeissä kolme viikkoa sitten ja tilaamani vaatteet saapuivat juuri sopivasti synttärihumuun. Oltiin sankarin kanssa samanlaisissa "pilvivaatteissa" ja oltiin kuulemma normaalia enemmän "äidin ja tyttären" näköisiä. Pitääkin varata syksylle uuden malliston kutsut, sillä nyt saatiin monesta vaatteesta ei-oota..onneksi hyvät alennukset helpottivat tuskaa ja saatiin kevennettyä kukkaroitamme!


Mutta loma blogissa jatkuu, vaikka täällä välillä piipahdankin. Nyt siivoilemaan ja sisustelemaan, mies on kaupungissa, tyttö päiväunilla ja koiruuskin vetelee vielä peiton alla uniaan. Sou lets kliin da haus..! :D

2 kommenttia:

 1. Onnea pienelle yksivuotiaalle :) Oli varmasti kiva ja touhukas päivä.
  Ja tuo Hello Kitty kakku, ihana!!

  Meillä juhlitaan tulevana lauantaina synttäreitä, toivottavasti yhtä hyvässä säässä kuin siellä :)

  Mukavaa viikkoa!
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinne jo etukäteen! :) Ja pidän sormet ja varpaat ristissä että saatte synttäreillenne mitä parhaimmat kelit!

   Ensi vuoden kakkuteemana on ehdottomasti muumit; neiti laulaa nimittäin aika mallikkaasti jo sitä tunnarin paappappapaappaa :D

   Iloista ja synttärihumuista viikko teille!

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!