torstai 26. heinäkuuta 2012

Rainy days never say goodbay

Sadepäivinä on ollut aikaa tutkia internetin kiehtovaa maailmaa ja on tullut samalla tehtyä kivoja löytöjä, ainakin kymmenen ostoskoria on täyttynyt silmillä shoppaillen.

Sadepäivinä ei tunne ollenkaan samanlaista huonoa omaatuntoa jos istuu tunnin sijasta kolme tietokoneella. Voi siis helpostikin "unohtua" tähän.

Sadepäivinä voi todeta ääneen, mieluiten useamman kerran peräkkäin sadekuuron aikana, että "kylläpä muuten sataa" tai "nyt muuten sataa" tai sitten " ai että, kun sattaa vettä". Nämä huomautukset riippuvat täysin siitä kuinka kovaa sataa. Äänenpainot vaihtelevat myös.

Tuota ekaa lausetta käytetään silloin kun sadetta on ollut peräkkäin jo viidettä päivää ja sateen "kovuus" on samanlainen, vain puuduttavaa kohinaa. Äänenpaino sanalla "kylläpä".

Toista lausetta käytetään silloin kuin sataa ihan maahan asti, täysillä, niin että sateen läpi ei näe kuin harmaata. Äänenpaino sanalla "NYT". Btw, eilen muuten satoi.

Ja viimeistä lausahdusta silloin, kun sateeseen on jo turtunut eikä näe velvollisuudekseen muuta kuin todeta että sitä muuten tulee taas....äänenpaino puuttuu tästä kokonaan, koska sitä on jo tässä kohtaa niin totaalisen kypsä taivaalta tulevaan veden määrään ettei lauseissa ole minkäänlaista intoa, vain monotoninen pötkö sanoja peräkkäin. Tässä lisäbonuksena lasittunut katse, joka kertoo ehkä enemmän kuin lause itse.

Muttamutta...

Sadepäivät lupailevat jäävänsä hetkeksi taka-alalle ja viikonlopusta on lupailtu melkoisen buenoa sään tiimoilta. Ja kuinkas muutenkaan, meikä lupautui töihin joten saan nauttia auringosta ikkunan läpi.

Sateella kun on sellainen hassu vaikutus, että sitä ihan alkaa janoamaan töihin, minun tapauksessa pieneen ahtaaseen keittiöön. Keittiötyössä ei ole kiva hikoilla helteillä. Satais vaan ja olis vielä päälle pikkuisen pakkasta - ei haittais, mutta ei näin kesäaikaan tietenkään.

Tämä kiva ja herkkä lastenvaate kauppa miellytti minua. Lisäksi siellä on myös hauskoja juttuja lastenhuoneisiin, kuten tämä tässä alla; kuvateksti toimii linkkinä sivuille.


kuva: orfeodesign.com

1 kommentti:

  1. Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
    :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!