sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Syysväsy vaihtui talven odotukseen


Raskas syksy on onneksi takana päin; uusi työ - kaikki uutta, paitsi äiti joka on tällä kertaa työnantajani. Päätin loppukesästä irtisanoutua entisestä työstäni ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Samalta pöydältä aloitti matkansa myös meidän 1-vuotiaamme, joka aloitti perhepäivähoidossa. Samalla saimme tietää odottavamme kevät vauvaa.

Talven odotus on ihanaa, ensilumet ja tietenkin joulu. Päätettiin mennä tänä jouluna minun mummolaan, koska ollaan lapsena oltu melkein jokaisena jouluna siellä - suuren suvun kera. Nyt tahdon että tyttömmekin kokee sen saman edes kerran elämässään. Mummoni ja ukkini ovat jo sen verran iäkkäitä, että montaa joulua he eivät enää kanssamme pääse viettämään..

Täällä blogissa on varmasti hiljaista jatkossakin, uusi työ vie paljon aikaa ja voimia edelleen, mutta sentään jaksan olla hereillä klo 18 pidempään. Se aika menee koti-arkea eläen, valmisteluissa uutta tulokasta varten ja tietenkin joulua suunnitellen.

Iloista talven odotusta!

4 kommenttia:

 1. jaksamista uuteen arkeen ja odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Kyllä tämä elämänvaihe vie nyt erityisen paljon voimia, mutta se on nyt tätä :D

   Poista
 2. Aivan ihanaa, ONNEA kovasti vielä tätäkin kautta.
  Sattuipa jännästi että odotetaan taas samaan aikaan, hih. Olisipa mukava joskus tavata ihan oikeasti, kun lapsemmekin ovat niin samanikäisiä.

  Voimia ja iloista mieltä sinne. Meillä on aamulla rakenneultra ja koitan saada jännitykseltäni nyt unen päästä kiinni...

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja olisi kyllä mukavaa tavata tosiaan joskus :) Laitetaanpas korvan taakse ;)

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!