maanantai 11. helmikuuta 2013

Olohuone, sali vai tupa?


Vaikea vangita valokuviin olohuoneemme valmistuminen - värit heittää härän pyllyä. Vaikka valoa tulvii ikkunoista, ei kunnollisia kuvia saa millään otettua. Kamerakin on niin huono, taitaa sen syytä olla enemmän kuin valonpuutteen..Kuitenkin, tilanne on onneksi jo se, että lattiat on maalattu, jalkalistat odottavat kiinnitystä ja sähkömiehen käynti olisi vielä paikallaan. Pientä hienosäätöä ja olisi täysin valmista!

Ensi viikolla päästään tositoimiin ja alkaa rymsteeraaminen. Ylhäältä muuttaa makuuhuone tähän alas ja tämän hetkinen olohuone siirtyy seinän toiselle puolelle. Saadaan kivasti tilaa myös isommalle ruokapöydälle, joka on toiminut tällä hetkellä minun ompelupöytänä yläkerrassa.

Liika valkoisuus huonekaluissa ahdistaa nyt ihan hirveästi, koska olohuone on todella vaalea. Huonekaluilla on saatava särmää ja rosoisuutta - on hankittava lisää ja hankkiuduttava eroon osasta.

Tummaa puuta on luvassa ainakin minun rokokootuolieni verran, joita hitaasti, mutta varmasti olen kansalaisopiston kurssilla nyhrännyt. Niidenkin tilanne selviää kuvasta. Enää ei puuttuisi kuin päälikangas, joka sekin on jo tilattu. Harmi vain että pääsen vasta syksyllä sitä laittamaan, koska villi arvaukseni on että maalis-huhtikuussa syntyvä vauvamme pitää minut kovin kiireisenä.Intoa viikkoonne ja aurinkoista laskiaistiistaita huomiselle!

6 kommenttia:

 1. Minä olisin jo kalustanut tuon huoneen, oli sähköjä tai ei :) Näyttääpäs oikein hienolta ja arvokkaalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Arvaas onko ollut vaikeeta olla kalustamatta!? :) Pitää nyt vaan purra huulta ja odottaa että kaikki ois valmiina - on sitten vähemmän rikkinäistä tavaraakin kun ei remontoidessa tuu niitä "OHOita" :D

   Ja kiitos, onkohan liian hienoa ja arvokasta arkikäyttöön? ;)

   Poista
 2. Kauniit tuolit! Onko tuo huoneen alaosan panelointi alkuperäinen vai teittekö itse? Voisko sen tekemisestä saada ihan oman postauksen jos mahdollista? Olemme suunnitelleet vastaavaa yhteen huoneeseen, mutta ohjeita tai vinkkejä ei ole oikein missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tuolit ovat kyllä kauniit ja ison työn takana! Atomeista kun ne melkein kasailin :)

   Tuo huoneen panelointi on itse suunniteltu ja puutavara siihen huolella valittu. Remonttimies teki sitten niiden perusteella :)Siitä tuli kyllä ihan mieletön ja ylitti kaikki odotukset! Teen mielelläni paneloinnin teosta erillisen postauksen, koska törmättiin itsekin siihen ettei ohjeita yms. tahtonut löytyä mistään.

   Poista
 3. Postaus paneloinnista kiinnostaa myös täällä! Harkitsemme vastaavaa omaan saliimme!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!