sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Remontti nostaa taas päätään


Päästiin vihdoin ja viimein taas remonttimme kimppuun. Huomenne tulee remppamies ja aloittaa isommat työt; tekee paneloinnit, levyttää seinäpinnat ja tapetoi, me maalataan ja helpotetaan kaikin tavoin hänen taakkaansa..ja kevennetään laskua.

Eilen heiluttiin pensseleiden kanssa ja saatiin hurjasti aikaiseksi, tänään appiukko on lisäkätenä ja valmista tulee koko ajan. Meillä pitäisi parin viikon päästä olla pääolohuone lattian maalausta vaille valmiina! Mahtavaa!

Erityisen tyytyväinen olen esille jätettyyn hirsiseinään jonka pensselöin eilen Uulan ILONA-kuultomaalilla pariin kertaan. Näin mielessäni hirren juuri tuollaisena ja siksi olenkin siitä niin ylpeä! Värisävy on ihan perus valkoinen.

Ennen...ja
..jälkeen
Kivaa alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Hienoa! Hyvännäköinen seinä ja upeat pariovet...

  Teillä on tosi samanlainen tuuletusputki tuolla katonlaidassa kuin meidänkin olkkarissa. Meillä vaan reiät alaspäin. Ollaan otettu tuuletusmekanismi tosin pois, vähän tuulettui silloinkin kun ei olis tarvinnut :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna! Oon kyllä jätte tyytyväinen ja mies kans! :) Pariovillehhan me sahattiin tuo reikä vuosi takaperin, sitä ei siis ole ennen tässä koulussa ollut. Ovet ovat kyllä mahtavat, niihin kun löytyisi arvoisensa kahvat jostain.

  Meillä tuuletusputki on toiminnassa, se on pienellään jotta korvausilma pääsee sisälle kun lämmitetään uunilla. Onhan se aika massiivinen mutta kertoo kivasti talon historiasta osaltaan :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että osuin tänne ja näin tuon seinän. Meillä on juuri mietinnässä että millä ihmeellä saisimme tuon näköisen seinän aikaan. Ja sinultahan se vastaus tipahti - voi kiitos!! Jibii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilvi; Jee! Ompa hyvä juttu, että sattui käymään näin :) Nyt eikun maalikauppaan ja suti viuhumaan! Tuo lakka on aivan huippua käsitellä, helppoa ja nopeaa.

   Poista
 4. Voi itku, miten UPEA SEINÄ! On teillä kyllä upeat puitteet. Meillä alkaa olemaan vähän ahdasta kun tää toinen syntyy, ehkä joskus jaksaa taas muuttaa :D
  Koitahan ottaa iisisti masun kanssa, remppailoa :)

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotas, kun saan otettua kuvia tapetoiduista pinnoista ja paneloinnista! Niistä tuli ihan mielettömät :) Pikkusen ehkä liiankin hienot..:)

   Nyt on melkein mahdotonta ottaa iisisti, kun en meinaa nahoissani pysyä. Niin paljon intoa jo päästä sisutelemaan tulevaa olohuonetta.

   Voimia sinullekin Sanna!

   Poista
 5. Voihan vau! Tuo fiilis ja into, voin niin kuvitella! Jaksamista päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Koivurinteen Rouva! Kyllä sitä jaksamista nyt toivotaan, olisi just se vaihe että pitäisi tehdä kaikki ns. pikkutyöt valmiiksi että pääsisin toteuttamaan sisustusideoitani olohuoneeseemme. Että kyllä taas minun kärsivällisyyttä koetellaan..:)

   Poista
 6. Tuo Uulan Ilona pitää pistää korvan taakse. Näyttää hyvältä ja elävältä hirrellä. Olen tuota pohtinut, että jos haluaa vaaleaa hirrelle, mikä siihen parhaiten soveltuisi. Jos maalatut hirret näyttävät jotenkin oudoilta ja niiden halkeamat kuin haavoilta puussa. Tuossa vaaleus sopii ja kaikki istuu hyvin yhteen. Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Uulan Ilona on hirressä mukavan tuntuinen kädelle, se tekee siitä sileän ja "liukkaan" joten pölyjen pyyhkiminen ja puhtaanapito on helppoa! Itselleni tuli tuon seinän lakkauksen jälkeen onnistunut olo senkin myötä, että olimme löytäneet juuri oikean tuotteen hirrellemme. Se peitti myös kiitettävästi mainitsemasi halkeamat ja veistetyt kohdat, joita meidän seinässä oli aika monessakin kohtaa.

   Kiitos!

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!