perjantai 22. maaliskuuta 2013

..and still counting

Tämä "viimeisillään" olo on varmasti sitä kiduttavimpaa aikaa. Ei sillä, että maha olisi mitenkään jätte-iso vaan kaikki nämä kivut ja kolotukset (a.k.a vitsaukset mitkä tulevat yllättäin just tässä lopussa..god oh why?!)


-mulla puutuu kädet, joo, en nuku niiden päällä yöllä. Ne vaan puutuu, tunnottomiksi. Sormenpäistä  olkapäihin.

-jaloista on mennyt voimat, joten istuminen on pop! Parhaiksi kulkuvälineiksi todetut villasukat auttavat pääsemään minut paikasta A paikkaan B. Jalkoja ei tässä etenemistyylissä nostella vaan hiihdellään ja luisutaan.

-turvonneet sormet, näillä nakeilla pitää ihan tosissaan keskittyä tekstiviestin kirjottamiseen kosketusnäyttöisellä puhelimella.

Plussaa siitä, että onneksi tässä nyt vähän alkaa jo innostua tulevasta kesästä, vaikka luulen että meillä on lunta vielä juhannuksenakin. Päivieni kohokohta lienee nettisurffailu ja keskeneräisen piharemonttimme paljastuminen joskus lumien sulettua. Nappasin muutaman "ehkä-hankittava" kuvan netistä joita mietiskelen pihaamme.Ikealla oli kaikenlaista kivaa muutakin, mutta jätän nyt alkuun kaiken pienen ja huomaamattoman tavaran tuonnemmaksi;
Ikea
Ikea
Ikea
 AmandaB

4 kommenttia:

 1. Mukavia odotuksen viimeisiä päiviä ja hyvää palmusunnuntaita :)

  uuh,noi tolpat ja uurnat. Kelpaisi kyllä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jovelan emännälle, aurinkoista palmusunnuntaita sinullekin! Meillä paistaa aurinko täydeltä taivaalta ja suunnitellaan jo pihakalusteiden ulos roudausta :)

  Just nuo tolpat uurnineen ois melkeinpä pakko-ostos. Nekun sopisi tämmöisen ison talon tyyliin kuin nyrkki silmään.

  VastaaPoista
 3. Ah, muistan tuon loppuajan vähän liiankin hyvin ;)) Mutta nyt kun kainalossa tuhisee pikkuinen rakas, ei ne kaikki vaivat ja unettomat yöt tunnu enää pahoilta yhtään.
  Ja pianhan Sinullakin helpottaa, tsemppiä ja voimahali :)

  Ilmoittelehan kun vauva on saapunut maailmaan...
  -sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Viime yö jo olikin sellainen supistustenyö, että hetken jo luulin tulleen..mutta ei, tässä sitä vielä istutaan yhtenä pulleana kappaleena :)

   Ja toki ilmoittelen kun saamme oman nyyttimme "tälle puolelle" maailmaa..

   Poista

Kiva kun jätit kommentin!