perjantai 19. huhtikuuta 2013

Saanko esitellä..


..perheemme uusimman tulokkaan; 4,28 kg ja 53cm rakkautta syntyi 11.4 klo 9.28. Nopeasti ja ei ollenkaan kivuttomasti, mutta sekin tuska jo takanapäin ja nyt pelkkää vauvantuoksua ja hymyä.

Pieni prinssimme.14 kommenttia:

 1. Onnea koko perheelle, suloinen prinssi <3

  VastaaPoista
 2. voi kuinka suloinen hän on :) paljon onnea!!

  VastaaPoista
 3. Ihana :) Onnea!!
  Molluska

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On kyllä just niin "hurraa!" olo, se masun kantaminen alkoi jo tosissaan väsyttää. Nyt pientä voi kantaa ihan sylissä ja suukotella puhki :)

   Poista
 5. HURJAN PALJON ONNEA <3
  Nauttikaa näistä hetkistä sen mitä voitte (tiedän että se isosisko saattaa aiheuttaa hieman lisätyötä,heh).
  Nuo pikkuiset kun kasvavat niin hurjaa vauhtia...

  Meidän pojilla onkin tasan kuukausi ikäeroa, ja yhtä isojakin ovat :)

  Kuulumisiin!
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kyllä nautimme, joka päivä enemmän ja enemmän :) Isosisko on täällä kuumeessa ja lisätyötä on jo aiheutunut :( Kuinkahan sitä selviää sitten kahden kanssa kun mies lähtee takaisin töihin?!

   Hassua miten ikäero sattui noin!? Ja kootkin?! :D

   Poista
 6. Voi ei, toivottavasti isosisko toipuu pian! Meillä isosisko lähinnä aiheuttaa päänvaivaa saapuneen uhmaiän voimin :/ äiti täällä kiristelee hampaitaan ja repii hiuksiaan päästä, kun neiti tekee imetyksen aikana kaikki pahuudet...huoh!

  Ja voin kertoa, että rutiinit lasten kanssa yksin kotona olemiseen löytyy yllättävän nopsaan :) meillä itseasiassa ne päivät jotenkin on helpompia, kun mulla on koko ajan ohjat käsissä eikä kukaan oo sekottamassa systeemejä ;)) vaikkakin on aina NIIN ihanaa kun mies tulee kotiin, hih.

  Tää on jotain telepatiaa...ne treffit pitää kyllä järkätä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kuulostaa tutulta tuo imetyksen aikainen toiminta :D Onneksi mies on isyyslomalla ja voin hihkua häntä apuun :) Toistaiseksi.

   Uskon itsekin että rutiinit löytyvät meillekin ennenpitkää,"entiselle" elämällekin ne löytyi ja kaikki sujui mallikkaasti. Nyt vielä tosiaan hakee niitä uomiaan, kun tämä tilanne on niiin tuore :)

   Treffit kyllä järkätään!

   Poista
 7. Voi mikä pikku hurmuri:)Paljon Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista

Kiva kun jätit kommentin!